V Podjetniškem inkubatorju Krško, deluje podjetje MINT sports, Nino Žičkar s.p., ki je prejelo zlato priznanje za inovacijo.

Posavska gospodarska zbornica Krško je tokrat že dvajsetič izbirala najboljše posavske inovacije. Na poziv se je prijavilo 18 inovacij, kjer je sodelovalo 80 inovatorjev iz enajstih podjetij.

S svojo inovacijo je kandidiralo tudi inkubirano podjetje Mint sports in med prej omenjeno konkurenco prejelo ZLATO PRIZNANJE za inovacijo Smučarska očala MINT New Cortina Photo+, ki so prva fotokromatska smučarska očala sestavljena v Sloveniji, stekla pa omogočajo samodejno uravnavo zatemnitve glede na količino UV žarkov, katerim je izpostavljeno. Stekla in celotna tehnologija izdelave očal zagotavljajo vrhunsko vidljivost v vseh vremenskih pogojih, popolno zaščito pred UV svetlobo ter udobno in varno smuko. Očala uporabljajo številni vrhunski športniki v Sloveniji in po svetu.

V Podjetniškem inkubatorju Krško, ki deluje znotraj Centra za podjetništvo in turizem Krško, smo ponosni na uspeh omenjenega podjetja MINT. Čestitke za odličen uspeh na lokalnem nivoju in vse dobro ter uspešno na nacionalnem, kjer bomo 20.6.2023 stiskali pesti za čim boljšo uvrstitev.
V Podjetniškem inkubatorju Krško si želimo še več takšnih in podobnih zgodb!

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

    07/ 490 22 2