Podjetniški inkubator Krško

 

Z namenom vzpodbujanja mreženja znanja, nadgradnjo kompetenc in vzpodbujanjem internacionalizacije ter co-workinga se vzpostavlja Podjetniški inkubator Krško. Prispeval bo k hitrejšemu ustanavljanju in razvoju obstoječih podjetij, nudil podporo gospodarstvu v obliki skupne promocije, trženja, izobraževanj in usposabljanj, vplival na boljšo prepoznavnost in kadrovsko situacijo, spodbujal razvoj visokotehnoloških start-up podjetij, povezoval univerzitetno znanje, gospodarske prakse in ponujal prenos znanja v prakso.

V Podjetniškem inkubatorju Krško, bodo svoj prostor našla mala in srednja podjetja, start-upi, podjetja, ki želijo povečati dodano vrednost, izboljšati konkurenčnost in se internacionalizirati, ciljna skupina so tudi brezposelni in iskalci prve zaposlitve, osebe, ki iščejo lastno karierno pot in si prizadevajo za samostojno reševanje socialne problematike.

Ciljna skupina:

  • Mlada star-up podjetja in podjetniški podjemi oz. potencialni podjetniki do dveh let od ustanovitve
  • MSP v vseh fazah razvoja, ki bodo delovala v opremljenem inkubatorju do dveh let od ustanovitve

Osnovne informacije

PRIDRUŽITE SE NAM! (klikni)

Logotipi

Podjetniški inkubator Krško, Cesta krških žrtev 44, 8270 Krško | M: 041 655 936 | E: inkubator@cptkrsko.si ali info@cptkrsko.si

Center za podjetništvo in turizem Krško, Cesta krških žrtev 46, 8270 Krško |  T: 07 490 22 20