Politika zasebnosti

FFV javnem zavodu, Center za podjetništvo in turizem Krško (v nadaljevanju CPT Krško), Cesta krških žrtev 46, 8270 Krško, spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov – Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. CPT Krško je lastnik in hkrati tudi upravljalec spletne strani www.cptkrsko.si, kjer izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Obdelava podatkov

Ko se prijavite na naše e-novice oz. izpolnite kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime in priimek ter e-poštni naslov, kar nam omogoča morebitno nadaljnjo komunikacijo. Če ste uporabnik druge naše storitve (npr. ste se prijavili na dogodek, ki ga organiziramo), o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev, ki ste jih naročili. Ti osebni podatki so:

  • ime in priimek;
  • kontaktni e-poštni naslov;
  • kontaktni telefon;
  • podatke za izdajo računa (ime in priimek udeleženca ter kontakte osebe, naslov in poštna številka ter davčna številka pravne osebe);
  • informacije, ki nam jih posredujete o drugih osebah – kontaktni podatki udeleženca v kolikor prijavo naredi druga oseba;

Namen zbiranja podatkov

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.cptkrsko.si je poslovne oz. edukativne narave.

V primeru, da izpolnite kontaktni obrazec z namenom prejema naših e-novic, se strinjate, da ste obveščeni o dogajanjih pri nas. S tem nam dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR. Podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne uporabljamo za drug namen.

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite

V primeru, da izpolnite prijavo na prejemanje naših novic, se lahko od njih kadarkoli tudi odjavite. Kadar pa posredujete svoje kontaktne podatke z namenom prijave na dogodek, ki ga organiziramo, se strinjate, da vas kontaktiramo (elektronsko ali po telefonu) v zvezi s prijavljenimi udeleženci ter kontaktnimi osebami v zvezi s prijavo na izobraževanje. Vsi zbrani podatki ob prijavi (na spletni strani, preko elektronske pošte ali po telefonu), se zbirajo z namenom opravljanja ene izmed dejavnosti zavoda CPT Krško, to je organiziranje izobraževanj in delavnic, in sicer za odgovor na vaše povpraševanje, za pripravo ponudbe, za pripravo in sklenitev pogodbe ter za izvajanje pogodbe. Ker je obdelava teh informacij nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vrši že na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje (zakoniti interes). Če nam teh podatkov ne želite posredovati, vam ne moremo poslati ponudbe ali z vami skleniti pogodbe. S prijavo na izobraževanje vpisane osebne podatke obdelujemo z namenom vodenja evidence udeležencev ter kontaktiranja po e-pošti ali telefonu v zvezi s prijavo, potekom, vsebino, lokacijo dogodka in zadovoljstvom v zvezi z dogodkom, za pošiljanje prezentacij ter drugih gradiv ter obveščanju o tematikah, ki bi vas glede na vsebino dogodka utegnile zanimati.

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali iz vseh evidenc.

Kako varujemo vaše osebne podatke V

edno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani tretjih oseb.

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za namen prejema naših e-novic oz. informacij o izobraževanjih/delavnicah in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za CPT Krško.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@cptkrsko.si ali po pošti na: CPT Krško, Cesta krških žrtev 46, 8270 Krško.

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.cptkrsko.si, lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. CPT Krško na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov. Pridržujemo si pravico, da predmetno Politiko zasebnosti po lastni presoji in po potrebi kadarkoli spremenimo in prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Krško, 7.12.2018