19.01.2024

Na usposabljanje VODENJE IZVOZNEGA POSLOVANJA – “ITM”, vabljeni zaposleni v izvoznih oddelkih malih in srednje velikih podjetij, ki želijo na področju mednarodnega poslovanja osebno in strokovno napredovati in aktivno prispevati k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge.

SPIRIT Slovenija v letu 2024 vpisuje sedemnajsto generacijo izobraževalnega programa “Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management (ITM)”, ki ga izvaja v sodelovanju z ITM Worldwide Foundation.

ITM velja za enega najučinkovitejših mednarodnih izobraževalnih programov s področja mednarodne trgovine. Do letos se ga je udeležilo že 220 vodilnih slovenskih MSP podjetij in beleži izjemen ugled, večino stroškov (cca. 8.000 EUR/udeleženca) pa krije SPIRIT Slovenija. Podjetje krije stroške depozita (jamstvo za redno prisotnost udeležencev in se po uspešnem zaključku izobraževanja vrne podjetju) ter stroške udeležbe zaposlenega na pet dnevnem sklopu seminarjev v tujini (letalska vozovnica ter nočitve, v okvirni skupni vrednosti 1.000 EUR).

Program ITM 2024 bo potekal od marca do novembra 2024 v skupnem obsegu 22 dni, v angleškem jeziku in je kombinacija akademskega in praktičnega izobraževanja. Izpeljan je v obliki serije delavnic ‘Passport2Export’ ter petih mednarodnih seminarjev z mednarodno uveljavljenimi tujimi strokovnjaki in svetovalci.

Prijave so možne do 26. januarja 2024.

Informacije o programu ITM 2024, posnetek predstavitvenega webinarja ter prijavnica se nahajajo na spletni povezavi: https://www.izvoznookno.si/aktualno/itm-2024-vabilo-k-udelezbi-v-izobrazevalnem-progra/.

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

    07/ 490 22 2