27.5.2024

V petek, 24. maja, je v starem mestnem jedru Krškega potekalo celodnevno podjetniško dogajanje USPETI V POSAVJU v organizaciji Centra za podjetništvo in turizem Krško – SPOT svetovanje in mentoriranje. Dogodek, ki se je odvijal v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško, je bil namenjen izobraževanju podjetnikov, ostalih zainteresiranih in povezovanju z institucijami podpornega podjetniškega okolja.

Tematika izobraževanj je bila Umetna inteligenca, ki bo bistveno vplivala na prihodnost podjetij, saj se njen razvoj bliskovito nadaljuje. Predavatelji dr. Boštjan Kožuh, dr. Or Ettlinger in Rok Sanda so s praktičnimi primeri ponazorili smer razvoja, ključne prednosti in uporabnost umetne inteligence ter ali bo nadomestila človeka ali le dopolnila človeško delo. Sprejemanje novih tehnologij in načinov dela bo ključno za uspešno prilagoditev poslovanja in doseganje pozitivnih rezultatov.

FOTKA 1.8

Sledila je okrogla miza z naslovom »Prihodnost z umetno inteligenco«, na kateri so sodelovali zgoraj omenjeni predavatelji. Razprava je potekala v smeri kako umetna inteligenca vpliva oz. bo vplivala na naše življenje, delo in posel ter kakšne so njene prednosti in tudi morebitne pasti.

Celoten dogodek je moderiral mladi nagrajeni samostojni novinar in voditelj Dino Subašić.

FOTKA 1.10 Podjetniško dogajanje se je po izobraževalnem delu nadaljevalo pred Podjetniškim inkubatorjem Krško, kjer so se za stojnicami predstavljali lokalni podjetniki.

Druženje se je zaključilo sproščeno in v družbi novih poznanstev, saj se je dogodek v popoldanskih urah nadaljeval s Festivalom piva & BBQ.

Video zapis dogodka.

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

    07/ 490 22 2