V sredo, 23. oktobra je v Kulturnem domu Krško v organizaciji SPOT svetovanje Posavje oz. Centra za podjetništvo in turizem Krško potekalo srečanje institucij podpornega okolja z namenom spodbujati njihovo medsebojno sodelovanje in mreženje. V okviru srečanja je ga. Anja Žagar izvedla krajše, vendar zelo zanimivo predavanje na temo različnih barv tipov osebnosti v podjetništvu.

V drugem delu srečanja je potekal info dan za podjetništvo – dan odprtih vrat, kjer so bili na enem mestu združeni svetovalci iz različnih institucij, ki jih podjetnik oz. bodoči podjetnik sreča na svojem začetku ali kasneje na svoji podjetniški poti. Z njimi sicer vsaka institucija na nek način sodeluje na svojem področju, oni pa potrebujejo vse nas in na dnevu odprtih vrat so lahko v okviru brezplačnih svetovanj dobili odgovore na različna vprašanja iz prve roke. Na dogodku so poleg bank sodelovale različne institucije:  Finančna uprava RS, Finančni urad Brežice, AJPES, izpostava Krško, Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Sevnica, Zavod za zdravstveno zavarovanje, Območne obrtno-podjetniške zbornice Brežice, Krško in Sevnica, Zavod KNOF, so.p.

Na podlagi pozitivnih odzivov ocenjujemo, da v našem okolju potrebujemo dogodke takšne vrste, zato se bodo odvijali tudi v prihodnje, o čemer bomo seveda obveščali.

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

    07/ 490 22 2