Projekt JR podporno okolje 2023

Partnerji projekta: Center za podjetništvo in turizem Krško in Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

Z našimi storitvami krepimo podjetniški potencial v regiji Posavje ter omogočamo hitrejše in poenostavljeno ustanavljanje novih mikro, malih in srednje velikih podjetij.

V okviru projekta izvajamo promocijo podjetniške kulture in zagotavljamo celovite podporne storitve.

Potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednjim podjetjem nudimo pomoč pri presoji poslovne ideje in jih vodimo skozi vse poslovne in druge procese. Izvajamo tudi identifikacijo visoko inovativnih idej in podjetij s potencialom globalne rasti ter napotovanje le teh v start-up konzorcij ter usmerjamo podjetnika pri prototipiranju.

SPOT ali Slovenska poslovna točka je mesto, kjer so potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem na voljo brezplačne storitve:

  • svetovanja,
  • informiranja,
  • usposabljanja,
  • registracije in
  • podjetniškega mentoriranja.

Cilj projekta je povečanje informiranosti in znanja za reševanje izzivov na podjetniški poti, povečanje zgodnje podjetniške aktivnosti in prispevanje k večjemu nastajanju, izboljšanju, rasti in razvoju podjetij.

Oglejte si kratko predstavitev nacionalnega sistema SPOT (Slovenska poslovna točka).

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

    07/ 490 22 2