Sejem zaposlitvenih priložnosti 2024, v četrtek, 9. maja 2024, od 10. do 18. ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Zavod RS za zaposlovanje pripravlja vseslovenski “Sejma zaposlitvenih priložnosti”, enega izmed največjih zaposlitveno-kariernih dogodkov pri nas, ki se bo odvil 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani v organizaciji Zavoda RS za zaposlovanje in v sodelovanju z Ministrstvom za notranje zadeve.

Na njem bo sodelovalo več kot 250 delodajalcev in drugih ključnih partnerjev s področja trga dela, saj je sejem brezplačen in namenjen različnim ciljnim skupinam obiskovalcev: od šolajoče mladine in študentov, do brezposelnih in tistih, ki so zaposleni, pa iščejo nove zaposlitvene priložnosti. Privabiti želijo  tudi zaposlene tik pred upokojitvijo, tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge ter ustvariti vzajemno korist za vse udeležence.

Na dogodku bodo predstavili vsebine, ki so trenutno zelo aktualne, kot npr. področje zaposlovanja tujcev, informacije o možnostih zaposlovanja in življenja v tujini kot tudi aktualne informacije s področja delovnopravne zakonodaje, zdravja in varstvu pri delu, pokojninskega zavarovanja. Na voljo bodo tudi informacije o možnostih usposabljanja, izobraževanja, štipendiranja, prav tako bomo zainteresirane seznanili s poklicno in zaposlitveno rehabilitacijo ter še veliko več.

Celotna prireditev, kjer se bodo delodajalci in partnerji predstavili vsem zainteresiranim, se bo odvijala v B kompleksu Gospodarskega razstavišča (v Marmorni dvorani in njenem preddverju ter v Stebrni dvorani), izjemno pester ter bogat ob sejemski program  pa bo potekal v 4 dvoranah Povodnega moža, medtem ko bodo v dvorani Urška potekale različne panelne razprave, novinarska konferenca ipd.

Več na spletni strani zavoda za zaposlovanje: bit.ly/sejem-zaposlitvenih-priloznosti

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

    07/ 490 22 2