S kratkim sodelovanjem na EU projektu so tehnološka start-up podjetja lahko izbrana v skupino in pridobijo brezplačno izobraževanje iz področja projektnega vodenja

V sklopu slovenskega chapterja združenja projektnih vodij PMI Slovenija (ki je del globalnega Project Management Institute) so lani, na povabilo turškega PMI združenja skupinsko uspešno prijavili EU projekt. V projektu sodelujejo PMI združenja Slovenije, Turčije, Francije in Bolgarije.

V sklopu projekta želijo opraviti analizo projektnega vodenja v start-up podjetjih. Na podlagi tega pa pripraviti priročnik za Project Management v Start-up Podjetjih. Zato se želijo povezati z institucijami, ki sodelujejo s start-upi in tako razširiti možnost sodelovanja na čim več startupov.

Najprej želijo preko ankete opraviti analizo projektnega vodenja v start-up podjetjih. Vsi ki izpolnijo anketo imajo priložnost, da dobijo BREZPLAČEN priročnik za projektno vodenje v start-up okolij kot tudi so lahko izbrani v skupino, ki pridobi BREZPLAČNO 2-dnevno izobraževanje na področju »Project Management for Start-up Training Camp«. Izobraževanje bodo izvedli mednarodno certificirani strokovnjaki. Dogodka se bo v Sloveniji lahko brezplačno udeležilo 20 tehnoloških startup podjetij, ki bodo sodelovali v pripravljeni anketi.

Izpolnitev ankete je pogoj za sodelovanje na projektu. Anketa: https://www.surveymonkey.com/r/outspeed

Povezava na spletno stran projekta: https://outspeed-startup.com

Za več informacij se lahko obrnete na Miho Leniča, preko tel 031 856 933, Skypa ali pa v živo na dogovorjenem sestanku.

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

    07/ 490 22 2