KAKO ZAČETI IN USPETI V POSAVJU !

V petek, 26. maja je v starem mestnem jedru Krškega potekalo celodnevno podjetniško dogajanje – Uspeti v Posavju, v organizaciji Centra za podjetništvo in turizem Krško oz. SPOT svetovanja in mentoriranja.  Dogodek, ki se je odvijal v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško, je bil namenjen izobraževanju, povezovanju institucij podpornega okolja s podjetniki in potencialnimi podjetniki oz. mladimi, iskanju rešitev in prepoznavanju priložnosti ter predstavitvi inovativnih in svežih podjetniških idej.

Tematika izobraževanj je bila aktualna v izvedbi dveh priznanih predavateljev: dr. Blaž Zupan je predstavil pot od ideje do prve prodaje, v naslednjem predavanju pa so bile predstavljene ključne strategije za razvoj podjetja in doseganje poslovnih ciljev, katere je predstavil dr. Rok Stritar.

Sledila je okrogla miza z naslovom »Največje napake v podjetništvu«, na kateri so poleg zgoraj omenjenih predavateljev sodelovali tudi sami podjetniki iz lokalnega okolja (Janko Sotošek,  direktor podjetij Office 42 d.o.o. in SOTI-LIGHT ter Nino Žičkar (MINT SPORTS, Nino Žičkar s.p). Sodelujoči so na okrogli mizi opisali tudi lastne napačne odločitve in iz tega izhajajoče nove rešitve, kar je vodilo k ciljem po drugi poti. Dotaknili so se ključnih podjetniških izzivov, poudarili pomen medsebojnega povezovanja in nujnost spodbujanja podjetniške miselnosti kot kreativnosti in inovativnosti v sodobni družbi. Celoten dogodek je moderirala podjetnica iz Posavja Klara Eva Kukovičič.

Sledilo je mreženje in izmenjava informacij – tako v inkubatorju kot zunaj, na zaprtem delu ulice pred podjetniškim inkubatorjem, kjer so se s svojimi izdelki predstavili podjetniki iz različnih podjetij.

Druženje se je zaključilo sproščeno in v družbi novih poznanstev, saj se je dogodek v popoldanskih urah  nadaljeval s Festivalom piva & BBQ.

Vabljeni k ogledu videoposnetka na povezavi:  https://www.youtube.com/watch?v=ye77JxzF1B4

Oglejte si tudi nekaj utrinkov:

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

    07/ 490 22 2