Loading Events

V okviru točke SPOT svetovanje Posavje oz. Centra za podjetništvo in turizem Krško skupaj z GZS Posavsko gospodarsko zbornico, Krško in Obrtno-podjetniško zbornico Krško organiziramo in vabimo na izmenjavo dobrih praks.

GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško in Obrtno-podjetniška zbornica Krško si v sodelovanju s posavskimi podjetji in podjetniki ter Šolskim centrom Krško prizadeva za dvig kompetenc in usposobljenost dijakov, prihodnjih sodelavcev. Pri  tem imajo ključni pomen tudi mentorji, ki dijake-vajence, pa tudi študente pri pridobivanju znanj in kompetenc usmerjajo ter jim svetujejo kako se najbolje pripraviti za vstop v novo delovno okolje.

Vabimo vas k ogledu ene izmed tovarn skupine LTH Castings d.o.o., ki letno ustvari več kot 310 mio prihodkov in skupaj zaposluje več kot 3100 zaposlenih. Poudarek je na ogledu enega izmed najsodobnejših učnih centrov za delo z vajenci, dijaki pa tudi študenti v Sloveniji, ki ga imajo v njihovi tovarni na Trati.

V sredo, 8. decembra 2021, se bomo ob 10. uri z organiziranim prevozom
odpravili iz Krškega, povratek je predviden okoli 17. ure.

Program:

  • Predstavitev podjetja LTH Castings d.o.o.
  • Predstavitev učnega centra za izvajanje vajeništva in praktičnega pouka za srednješolce in študente
  • Ogled proizvodnje
  • Ogled konstrukcije
  • Mreženje in pogostitev

Namenjeno je prvenstveno vsem iz MSP podjetjem s sedežem ali poslovno enoto v Posavju, ki delajo z dijaki, vajenci in študenti in ostalim zainteresiranim, ki želijo z izmenjavo dobrih praks pridobiti nova izkustva.

Udeležba je brezplačna z obvezno predhodno prijavo preko spletnega obrazca za prijavo.
S prijavo se zavežete, da se boste izmenjave udeležili in zagotavljate izpolnjevanje pogoja PC. Prijave sprejemamo do ponedeljka, 6. 12. 2021 oz. do zapolnitve mest.

Podrobne informacije o odhodu sledijo po prijavi. Dodatne informacije: CPT Krško: karmen.levak@cptkrsko.si ali mateja.jurecic@cptkrsko.si oz. GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško, T: 07 4901060, E: posavska.gz@gzs.si

Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj 

 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top