Loading Events

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško, izvajamo različne izobraževalne vsebine. Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačni in zelo aktualni  spletni delavnici

LEAN START-UP: GENERIRANJE PODJETNIŠKE IDEJE

v četrtek, 9. decembra 2021, s pričetkom ob 12. uri

 

Vsebina delavnice:

Udeleženci se spoznajo z osnovnimi orodji lean startupa: lean canvas (vitki okvir), business model canvas (kanvas poslovnih modelov), vitki razvoj in pivotiranje. V drugi polovici delavnice si pogledamo, kako dobiti dobro in pravo podjetniško idejo na osi problem-rešitev-ciljna_skupina. Primerno za popolne začetnike, obstoječe podjetnike, freelancerje, obrtnike!

O Izvajalcu:

Blaž je ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Austrian Airlines, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Atlantic Grupa, Mimovrste=), Helios, Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina, Generali, Gorenje, Združenje Manager, Intesa Sanpaolo idr. Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger. Blaž je diplomiral iz Sociologije in menedžmenta človeških virov. Je avtor knjige “Imagine This – The Transformative Power of Edu-Larp in Corporate Training & Assessment,” ki je marca 2018 izšla pri danski založbi Rollespilsakademiet.  

Vabljeni k prijavi na brezplačni dogodek, ki bo potekal preko ZOOM aplikacije. 

Izpolnite spodnji obrazec.

    Povejte še prijateljem!

    Go to Top