Loading Events

Ne prezrite – na voljo tudi gradivo z delavnice !

======================================

V okviru točke SPOT svetovanje Posavje organiziramo in vabimo na aktualno delavnico na tematiko »Ukrepi iz PKP-jev z računovodskega vidika«, ki bo potekala v virtualni (spletni) obliki

v sredo, 16. decembra 2020, ob 9. uri

Epidemija korona virusa je letos prinesla kopico protikoronskih paketov, s katerimi se spreminjajo zakoni tudi v smislu pomoči gospodarstvu. Z delavnico vam želimo predstaviti vse PKP-je z računovodskega vidika, hkrati pa vam bomo predstavili tudi PKP6 in predvidene ukrepe v PKP7.

TEME DELAVNICE:

  • Ukrepi vseh PKP iz računovodskega vidika
  • PKP6 – novosti
  • PKP7 – predvideni ukrepi
  • Vprašanja in odgovori

Predavateljica: Marija TOMC MUC, izkušena davčna svetovalka in predavateljica. Predavanja bodo temeljila predvsem na primerih iz prakse pri beleženju oz. knjiženju vseh ukrepov PKP.
Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Delavnica bo izvedena v virtualni obliki, zato prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: janja.starc@ozs.si. Prijave sprejemamo do vključno ponedeljka, 14. decembra 2020.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli link – povezavo na spletno delavnico preko katere se boste delavnici priključili (pridružili) v sredo, 16. decembra 2020 ob 8.50. Vsi prejmete po elektronski pošti navodila za sodelovanje in udeležbo na delavnici.
Vljudno vabljeni in dobrodošli!

Povejte še prijateljem!

Go to Top