Loading Events

Je pred vami zares pomemben dogodek in si želite, da bi bil vaš nastop, govor ali prezentacija kar se da popoln in suveren?

Si želite pritegniti pozornost vaših poslušalcev že takoj na začetku in jih obdržati vključene in zainteresirane vse do konca nastopa?

Se vam zdi, da ste svoj govor že dobro dodelali, a niste prepričani, če je zares jasen, je v njem preveč/premalo podatkov, ste vključili vse pomembne elemente?

Ne veste točno, kako začeti in kako končati nastop, koliko si lahko privoščite na odru? Vas zanima, kaj bi se še dalo izboljšati?

Udeležite se spletnega izobraževanja, kjer boste prejeli odgovore na zgoraj zastavljena vprašanja – dileme.

Skozi spletni dogodek bomo naslovili naslednje vsebine:

  • Kako se uspešno predstaviti, nastopati?
  • Kako se pripraviti (priprava je 90% uspeha),
  • Kako definirati cilj predstavitve (zakaj nastopamo?),
  • Ugotovimo, kaj je tisto, kar naredi predstavitev nadpovprečno? Kako smo lahko drugačni in izstopamo?
  • Kako svoje nastope popestriti (kakšne začimbe uporabiti).

Udeležba na spletnih dogodkih je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava na: inkubator@cptkrsko.si. Na naveden elektronski naslov sporočite svoje: ime, priimek, elektronski naslov in telefon. Po prijavi prejmete povabilo k udeležbi. Dodatne informacije tudi na: 07 490 22 20. Prijave možne do zapolnitve mest. 

O izvajalki:

Nina Dušić Hren, je univ. dipl. psihologinja, certificirana NLP praktikantka, podjetnica in trenerka mehkih veščin. Pridobila je tudi mednarodno priznanje kluba Toastmasters za kompetentno govorko.

Za TEDx Ljubljana je pripravljala govornike na nastope in povezovala TEDxVelenje. Trenutno je tik pred pridobitvijo ICF certifikata za coacha. Je direktorica zavoda Dober stik, kjer izvaja programe nastopanja, vodenja delavnic, prodaje, delavnice komunikacije ter individualno svetuje. Prireja lastne dogodke pod imenom Večeri dobrega stika. Rada optimizira interna izobraževanja ter posameznike pripravlja za nastope na konferencah, predavanjih in sestankih. Kot zunanji konzultant sodeluje tudi s podjetjem GROW GROUP.

Pomagala je preko 2000 posameznikom do njihovega nnastopa in več kot 100 podjetjem do ustreznejše komunikacije. Tudi na UniCredit smo se že srečali 🙂
Skrbi tudi za razvoj novih programov, prodajo in se neprestano izobražuje. Treninge pripravlja za vse generacije, tako v javnem kot zasebnem sektorju.

 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top