Loading Events

Spoštovani, GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško vas vabi na spletni dogodek

“Kaj in kako inovirati ter kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na »Razpis za najboljše inovacije Posavja 2021«,
s predstavitvijo dobre prakse o širjenju kulture inovativnosti
v podjetju TPV AUTOMOTIVE d.o.o.”,

ki bo v torek, 11. maja 2021, od 13. do 14.30 ure, preko aplikacije Teams.

Inovativnost je eden ključnih dejavnikov uspešnosti podjetij, saj inovacije prispevajo k dvigu dodane vrednosti podjetja, pozitivno vplivajo na kulturo in spreminjajo širšo družbo. Medtem ko se še vedno spopadamo s posledicami pandemije, sta gospodarski tempo in hitrost inovacij prinesla nove priložnosti in hkrati z njimi tudi nove izzive. Številne organizacije dokazujejo, da se lahko odzovejo hitro in prožno ter izboljšajo svojo odpornost v negotovem obdobju, ki ga trenutno prestajamo, z inovativnostjo in širjenjem kulture inovativnosti v svojih delovnih okoljih in širše. Kakšno je stanje inovativnosti v slovenskem gospodarstvu? Katere inovacije so tiste, ki si jih najbolj želimo? Kako jih razvijati? Kako vzpostavljati in graditi inovacijsko kulturo?
Ogovore na zgoraj našteta vprašanja in kako se prijaviti na letošnji »Razpis za najboljše inovacije Posavja 2021« vam bo predstavil dr. Aleš UGOVŠEK, vodja področja tehnološkega razvoja in inovativnosti na GZS.

TPV AUTOMOTIVE d.o.o. je razvojni dobavitelj v avtomobilski industriji. V sklopu njihovih programov razvijajo in proizvajajo izdelke, ki pomembno vplivajo na vozno dinamiko, varnost, ekološki vidik in udobje pri vožnji, ter vpeljujejo nove tehnološke rešitve na področju električnih vozil (EV). Inovativnost je temelj vseh procesov v njihovem podjetju. Spodbujajo in povezujejo inovativno razmišljanje na vseh področjih in ravneh, tako znotraj podjetja kot tudi navzven. Za svoje rešitve so prejeli tudi že več kot 60 nagrad za inovativnost na regionalnem in nacionalnem nivoju.

Njihovo dobro prakso s poudarkom na:

  • trendih in smernicah inoviranja v avtomobilski industriji,
  • odprtem inoviranju,
  • inovativnem ekosistemu v podjetju TPV AUTOMOTIVE d.o.o. ter
  • prihodnosti in digitalizacija inoviranja v korporacijah,

bo predstavil Stefan CVIJANOVIĆ, vodja inoviranja TPV AUTOMOTIVE d.o.o..

Udeležba in prijava:
Udeležba na spletnem dogodku je brezplačna. Vabljeni, da se nam pridružite in prijavite preko spletnega obrazca spodaj, najkasneje do ponedeljka, 10. 5. 2021.
Dan pred dogodkom bomo tudi vsem prijavljenim na e-poštni naslov poslali opomnik in povezavo do spletnega srečanja.

Za podrobnejše informacije o dogodku so vam na voljo na posavska.gz@gzs.si.

Povejte še prijateljem!

Go to Top