Loading Events

»Osnove spletnih strani in WordPressa: Izdelaj svojo«

O delavnici

Prisotnost podjetij na spletu je v času digitalne dobe nujna za prepoznavnost, sklepanje poslov in posledično uspešno delovanje podjetja. Raziskave kažejo, da je spletna stran podjetja najbolj učinkovit način digitalnega marketinga. Urejena, aktualna in informativna spletna stran kaže na resnost, kredibilnost in profesionalnost podjetja in podjetnika. Je pravzaprav zrcalo, ki odseva, kdo smo in kakšne so naše vrednote. Toda, kako jo izdelati in koliko to stane?

Na delavnici »Osnove spletnih strani in WordPressa: Izdelaj svojo« se boste naučili, kako izdelati novo ali prenoviti obstoječo spletno stran. Delavnica je namenjena podjetnikom, ustvarjalcem (npr. fotografom), start-upom, influencerjem in vsem, ki bi želeli samostojno ustvariti spletno stran oziroma prejeti osnove, na katerih lahko nadgrajujete znanje. Seznanili se boste z osnovnimi pojmi spletnih strani, spoznali WordPress, njegove prednosti in nastavitve, naučili se boste gradnje in dizajna spletne strani, dodajanja in urejanja podstrani ter dodajanje in urejanje prispevkov. S pridobljenim znanjem boste lahko po delavnici naredili pomemben korak k izboljšanju vaše spletne prisotnosti.

Pred začetkom delavnice pa lahko preverite tukaj, kaj vse je potrebno za izdelavo spletne strani in koliko bi vas to stalo.

O izvajalcu

Z nami bo Matej Plešej, direktor podjetja MAIA MEDIA, Matej Plešej, s.p., ki je stopil na samostojno podjetniško pot pred tremi leti, ob podpori partnerice Maje. Že v času študija je nabiral izkušnje s področij programiranja spletnih strani, optimizacije in grafičnega oblikovanja, svoje znanje pa je izpopolnjeval tudi na različnih delavnicah in tečajih.

Matej je ustanovitelj in avtor spletnega motošportnega portala »Portal-F1-si«, turističnega portala Kofetarica.si, ustvaril pa je tudi številne spletne portale in strani v angleškem jeziku.

V okviru podjetja izvaja celovite rešitve pri produkciji in marketingu spletnih portalov in spletnih strani. Poleg tega tudi predava in vodi različne delavnice – računalništvo, Word, Excel, spletne strani in spletne trgovine ter podjetništvo.

Med strankami, s katerimi redno sodeluje, so podjetja DS Smith, Micro Team, Run-Tiger, Prva hiša, BP Vision, zavodi ZPTM, MC Krško in društva Šola zdravja,…

Nekaj spletnih strani, ki jih je ustvaril:

https://portal-f1.si/

https://mc-krsko.si/sl/

https://solazdravja.com/

https://racing-elite.com/

https://virtualniuredi.com

https://troblja.info/

https://kofetarica.si/

Spletna stran podjetja MAIA MEDIA: https://maia-media.si/

Matej Plešej na Linkedinu: https://www.linkedin.com/in/matej-ple%C5%A1ej-95678bb3/

Vsa mesta so zasedena – prijave niso več mogoče.

Hvala za razumevanje in vabljeni k spremljanju naših aktivnosti še naprej. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: inkubator@cptkrsko.siNačrtujemo nadaljevanje. Ob zadostnem interesu, bomo nadaljevali z delavnico “Izdelave spletne trgovine” in delavnico “Digitalnega marketinga“. V primeru, da vas nadaljevanje zanima vas vabimo k izpolnitvi spodnjega obrazca. O točnem terminu vas bomo obvestili.

Delavnica izdelave spletne trgovine

  Delavnica digitalnega marketinga

    

   Povejte še prijateljem!

   Go to Top