Loading Events

Tokratno srečanje je namenjeno predvsem START UP-om in PODJETNIKOM ZAČETNIKOM.

Imeti poslovno idejo je nekaj čudovitega in tukaj se vse tudi začne. Sledi razmišljanje o tem, kako to storitev, izdelek predstaviti potencialnim kupcem in jo na koncu prodati. Šele takrat je krog sklenjen. In največkrat se zaplete ravno, ko je potrebno stopiti pred množico ljudi, pokazati in povedati kakšno idejo ste ustvarili ter seveda to početi iz dneva v dan. In na koncu prodati, izpostaviti ceno.

Na delavnici “Kako premagati strah in uspeti” se boste naučili enostavnih tehnik, ki vam bodo pomagale preiti občutek tesnobe ter zasijati v vsej vaši luči. Tehnike, ki vas bodo tudi naponile z energijo pred izpostavljanjem, nastopom, pisanjem prodajnega pisma, objav socialnih omrežij, sestankom, predstavitvijo vašega (bodočega) izdelka/storitve, da bodo na drugi strani rekli DA.

Hkrati pa boste prejeli zavedanje, da je strah vaš prijatelj, če ga le znate izkoristiti. Ne boste se torej več nenehno spraševali, “kaj bodo pa drugi rekli”, “kaj pa če mi ne bo uspelo”, “kaj pa če bom izpadel neumno”, ipd. ampak boste verjeli vase, da lahko uspete z vašo storitvijo ali izdelkom in da vam bodo ljudje na drugi strani rekli DA.

Pogum pomeni imeti moč spustiti stran tisto najbolj znano in se podati v podjetniški svet prodaje, se izpostaviti s ponudbami, na socialnih omrežjih ter kdaj tudi stopiti na oder. Naučite se sproščeno izvesti vse to in seveda v svojem poslu uspeti.

O izvajalki

Evija Evelin Zavrl je magistrica psihosocialnega svetovanja in business coach. Skozi svojo podjetniško pot je na trg uspešno lansirala lastno blagovno znamko naravne kozmetike in kasneje delovala kot mentor, coach in predavatelj na področju psihologije, nevrolingvističnega programiranja ter kognitivno vedenjske terapije. Evija je pridobila tudi habilitacijski naziv asistent na Fakulteti za uporabne družbene študije, kjer je izvajala predavanja za študente podiplomskega in dodiplomskega študija Psihosocialne pomoči. Trenutno je sodelavka Psihološkega centra Plus Rešitve iz Brežic.

Izpolni obrazec in se prijavi se na dogodek!

    Statusna oblika:

    Starost podjetja:

    Povejte še prijateljem!

    Go to Top