Loading Events

SPOT svetovanje Posavje in Podjetniški inkubator Krško vas v okviru Centra za podjetništvo in turizem Krško

vabimo na

OGLED DOBRE PRAKSE  – INKUBATOR KATAPULT

ki se bo odvijal 18.novembra, z odhodom ob 11. uri iz Krškega

Kaj je Katapult?

Gre za inkubator – kampus skupnih storitev in proizvodnje za fizične izdelke, kjer se združuje najnaprednejše tehnološko znanje ter povezuje modrost izkušenih in zagnanost mladih. Inkubator se nahaja v Trbovljah.

Katapult sodeluje s podjetjem Dewesoft, ki ima postavljeno logistiko in proizvodnjo za svoje izdelke. Vse te storitve so na voljo tudi članom in uporabnikom Katapulta. Tako lahko s pomočjo njihove opreme in merilne tehnike pomagajo narediti prototip in prve serije izdelkov. Preberite si tudi na FB:  https://www.facebook.com/katapultSI/

 Zakaj bi se udeležil ogleda dobre prakse?  

  • Priložnost za mreženje med udeleženci
  • Ogled storitev inkubatorja – Katapulta. Inkubator nudi poleg prostora in znanja (mentoriranje, izobraževanja) tudi storitve; med drugim storitve strojev in opreme (za pakiranje, razne proizvodne storitve (CNC stroji…), za testiranje) – več na spletni strani https://katapult.si/inkubiranci.
  • Povezovanje s člani Katapulta in s predstavniki podpornega okolja

 Nekaj osnovnih informacij:

Odhod iz Krškega: ob 11 uri izpred Gasilskega doma (stari del Krškega), po ogledu inkubatorja je predvideno okrepčilo s prigrizkom, prihod v Krško v  poznih popoldanskih oz. večernih urah.

Ogled primera dobre prakse je organiziran kot študijska tura in je namenjen vsem obstoječim podjetnikom oz. podjetjem kot tudi potencialnim podjetnikom iz regije Posavje.  Udeležba na ogledu dobre prakse je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava (ime, priimek, telefon oz. e-naslov). Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Prijave na: inkubator@cptkrsko.si, (041/655 936), mateja.jurecic@cptkrsko.si (07/490 22 25) ali  karmen.levak@cptkrsko.si (07/490 22 24), kjer smo na voljo za dodatne informacije.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top