Loading Events

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško, izvajamo različne izobraževalne vsebine. Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačni in zelo aktualni  spletni delavnici

DRUGAČNI OD KONKURENCE

v četrtek, 25. NOVEMBRA 2021, s pričetkom ob 12. uri

 

Vsebina delavnice:

Kako biti boljši od drugih na trgu? Drugačni, da, ampak kako? Na delavnici si bomo pogledali marketinško tehniko, osnovo za dobro oglaševanje in pameten razvoj produktov Pozicioniranje in diferenciacija. Udeleženci bodo spoznali številne primere in na podlagi formule (!) skušali diferenciirati svoje produkte/podjetje tudi sami. 100% praktična in izzivalna delavnica.

O izvajalcu:

Blaž je ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Austrian Airlines, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Atlantic Grupa, Mimovrste=), Helios, Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina, Generali, Gorenje, Združenje Manager, Intesa Sanpaolo idr.

Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger.

Blaž je diplomiral iz Sociologije in menedžmenta človeških virov. Je avtor knjige “Imagine This – The Transformative Power of Edu-Larp in Corporate Training & Assessment,” ki je marca 2018 izšla pri danski založbi Rollespilsakademiet.

 

Vabljeni k prijavi na brezplačni dogodek, ki bo potekal preko ZOOM aplikacije. 

Izpolnite spodnji obrazec.

    Povejte še prijateljem!

    Go to Top