Loading Events

NE PREZRITE – na voljo je tudi gradivo z delavnice. .

Spoštovani,

v okviru točke SPOT svetovanje Posavje skupaj s partnerjem Obrtno podjetniško zbornico Krško organiziramo in vabimo na spletno delavnico

»Optimizacija davčne osnove in davčne novosti«,

ki bo potekala v ki bo potekala v virtualni (spletni) obliki
v četrtek, 2. decembra 2021, ob 14.30 uri.

Vsebina:

  • davčne novosti
  • obdavčitev kapitala,
  • optimizacija davčne osnove,
  • kaj vse je potrebno postoriti pred zaključkom davčnega leta.

Udeleženci prejmete gradivo v e-obliki.

Predavateljica: Marija TOMC MUC, izkušena davčna svetovalka in predavateljica. Predavanja bodo temeljila predvsem na primerih iz prakse in najpogostejših poslovnih dogodkih ter podrobnejša predstavitev davčnih novosti.

Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Delavnica bo izvedena v virtualni obliki, zato prosimo udeležence udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: janja.starc@ozs.sikarmen.levak@cptkrsko.si ali mateja.jurecic@cptkrsko.si. Prijave sprejemamo do vključno torka, 30. novembra 2021.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli link – povezavo na spletno delavnico preko katere se boste delavnici priključili (pridružili) v četrtek, 2. decembra 2021 ob 14.15. Vsi prejmete po elektronski pošti navodila za sodelovanje in udeležbo na delavnici. Sodelovanje na delavnici, kot poslušalec je enostavno za to potrebujete le računalnik z zvočnikom in internetno povezavo.

Vljudno vabljeni in dobrodošli!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top