Loading Events

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško, izvajamo različne izobraževalne vsebine. Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnem in zelo aktualnem spletnem dogodku

7 najpogostejših napak pri vstopu na trg ZDA

v sredo, 24. decembra 2021, s pričetkom ob 10. uri

 

Pridružite se nam preko spodnje povezave:

https://us06web.zoom.us/j/84632138614

Vsebina srečanja

Kratka predstavitev ameriškega trga in sproščen pogovor o delovanju na ameriškem trgu. Tematika bo odvisna od aktivnosti udeležencev.

O izvajalcu

Njegova zgodba se je pričela v Sloveniji kjer je po šolanju ter vmesnem dveletnem bivanju v Nemčiji odšel preko luže.

Tekom zadnjih 20 let živi in ustvarja v Kaliforniji, kamor ga je, kot je danes zelo popularno govoriti, zanesla zgodba start-up podjetja. Sledil je izhod leta 2017 in kratka izkušnja dela v corporate Ameriki. Ker mu slednje ni omogočalo do popolnosti uporabe svoje kreativnosti in notranje energije, je leta 2019 registriral svoje novo svetovalno podjetje BreakThrough.

V začetku leta 2019 je začel postavljati na noge tudi neprofitno društvo Slovencev v Južni Kaliforniji, od koder je kot prvi predsednik izstopil ob koncu leta 2020. Sočasno se je v poslovnem svetu rodila ideja in danes aktivna poslovna enota Slovenian Business Hub. V okviru tega se je povezal z mnogimi slovenskimi NGOs, malimi ter srednje velikimi podjetji. Prav tako so se stkali stiki v nekaterih Obrtnih Zbornicah širom Slovenije.

Ker tudi to ni bilo zadosti je leta postal ustanovni član mednarodnega svetovalnega odbora StartUp Mentor Board ( https://startupmentorboard.vgmrtechsolutions.com/ ), v katerem se ukvarjajo s startup izzivi podjetij iz Indije in Azije.

Prav tako je ustanovni član jožnokalifornijske chapter neprofitne organizacije PDA (Private Directors Association https://www.privatedirectorsassociation.org/ ) kjer se ukvarjajo z izobraževanjem, delom in iskanjem primernih kandidatov za člane upravnih odborov srednjih in velikih ameriških podjetij.

Prijave:

Delavnica bo izvedena v spletni obliki, zato je OBVEZNA vaša elektronska prijava preko e-pošte na naslov  karl.vertovsek@cptkrsko.si. V njej navedite – ime in priimek udeleženca/slušatelja, – naziv vaše firme in – vaše kontakte (mail, gsm). Prijave sprejemamo do vključno torka, 23.11.2021.

Povejte še prijateljem!

Go to Top