Loading Events

V okviru točke SPOT svetovanje Posavje organiziramo in vabimo na delavnico »Zaposlovanje skladno s pričakovanji delodajalcev«, ki bo potekala

  • v torek, 28. 9. 2021, ob 9. uri, ZRSZ Urad za delo Brežice, Černelčeva 3A,
  • v sredo, 29. 9. 2021, ob 9. uri, ZRSZ Urad za delo Krško, Cesta krških žrtev 19,
  • v sredo, 29. 9. 2021, ob 13. uri, ZRSZ Urad za delo Sevnica, Trg svobode 32.

Ob nastopu novega delovnega mesta so pričakovanja novo zaposlenega velika. Pojavi se vprašanje ali bo lahko uresničil svoje karierne cilje in kako se bo vključil v novo delovno okolje.
Na drugi strani so tudi pričakovanja delodajalca velika. Vsak delodajalec upa, da bo novi sodelavec dosegal zastavljene cilje in doprinašal k skupnemu uspehu poslovanja podjetja.
Udeleženci delavnice bodo spoznali kaj odlikuje uspešno podjetje, kako ga prepoznati in se v njem zaposliti. Spoznali bodo tudi kaj odlikuje uspešnega delavca, kako se uveljaviti v novi delovni sredini in katere so odlike za napredovanje, tako po odgovornosti kot možnost t. i. horizontalnega napredovanja.

Udeleženem bodo predstavljene še možnosti za samostojno podjetniško pot in kaj odlikuje podjetnika. A je to strast do posla in želja po uspehu? Kakšno popotnico imamo na podjetniški poti, ali smo dovolj samozavestni, in ali imamo dovolj znanja za samostojno pot. Odlike uspešnega podjetnika so trdo delo, močna volja in vztrajnost na poti do uspeha.
Kaj pa na tej poti nudi podjetnikom podporno okolje? Le-to je na voljo tudi podjetnikom začetnikom, pa tudi podjetnikom, ki so že prisotni na trgu in bi svojo dejavnost radi širili.
Tako imenovana SPOT točka je le ena izmed aktivnosti podpornega okolja. Kako jo uporabiti in kakšne so še druge možnosti, bo predstavljeno udeležencem delavnice.

Temo bosta predstavila:

  • Janja Starc, sekretarka OOZ Krško in
  • Darko Gorišek, direktor GZS Posavska GZ, Krško

Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili.

Prijave se zbirajo na: 

Prijave sprejemamo do petka, 24. septembra 2021 

Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj 

Povejte še prijateljem!

Go to Top