Loading Events

NE PREZRITE – na voljo je tudi  gradivo z delavnice.

v okviru točke SPOT svetovanje Posavje skupaj s partnerjem Obrtno podjetniško zbornico Krško organiziramo in vabimo na spletno delavnico

»Spremembe DDV in interventni ukrepi«,
ki bo v torek, 25.maja 2021, s pričetkom ob 11.uri.  

Vsebina:

  • Spremembe DDV po 1.7.2021 (pregled sprememb, obračun DDV-ja pri prodaji na daljavo ter pri elektronskih in osebnih storitvah, obračun tujega DDV-ja v primeru, ko podjetje nima »tuje« DDV številke, primeri prekrškov, pri katerih vas lahko kaznuje finančna uprava druge države in podobno) ter druga predvidena sprememba davčne zakonodaje.
  • Interventni ukrepi PKP-jev (pregled vseh še veljavnih ukrepov in predvidenih dodatnih ukrepov prihajajoče interventne zakonodaje).
  • Vračilo državne pomoči (nezadosten upad prihodkov po pravilniku, kdo mora vrniti državno pomoč in postopek ter ostalo).
  • Vprašanja in odgovori.

Udeleženci prejmete gradivo v e-obliki.

Predavateljica: Marija TOMC MUC, izkušena davčna svetovalka in predavateljica. Predavanja bodo temeljila predvsem na primerih iz prakse, na najpogostejših poslovnih dogodkih ter podrobnejši predstavitvi davčnih novosti.
Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Spletna delavnica bo trajala cca. 3 šolske ure. Prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: janja.starc@ozs.si, karmen.levak@cptkrsko.si ali mateja.jurecic@cptkrsko.si. Zraven prosimo navedite naziv podjetja in davčno številko. Prijave sprejemamo do vključno petka, 21. maja 2021.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli link – povezavo na spletno delavnico preko katere se boste delavnici priključili (pridružili), navodila za sodelovanje in udeležbo na delavnici ter gradivo. Sodelovanje na delavnici, kot poslušalec je enostavno za to potrebujete le računalnik z zvočniki in internetno povezavo.

Vljudno vabljeni in dobrodošli!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top