Loading Events

Osnove spletnih trgovin in WordPressa, ustvarjanje spletne trgovine, WooCommerce in dodajanje izdelkov

Udeleženci se bodo seznanili z osnovnimi pojmi WordPressa in spoznali kaj je spletna trgovina, zakaj jo je koristno imeti, kako se jo ustvari in zanjo skrbi. Spoznali bodo platforme za spletno prodajo, med njimi bo poseben poudarek na WooCommerce.

Naučili se bodo odprtja spletne trgovine, dodajanja izdelkov, urejanja zaloge, določanja načinov plačila, ustvarjanja kuponov, spremljanja naročil in statistike. Prejeli bodo napotke, kako učinkovito predstaviti izdelke, katere informacije predstaviti in kako povečati konverzijo. Seznanili se bodo z orodjem Google analytics in osnovami optimizacije (SEO).

Cilj delavnice je, da se udeleženci seznanijo z osnovami ustvarjanja in delovanja spletnih trgovin in prejmejo usmeritve ter napotke za samostojno delo. Delavnica je namenjena podjetnikom, start-upom, prodajalcem in skrbnikom spletnih trgovin ter vsem, ki bi želeli samostojno ustvariti lastno spletno trgovino oziroma prejeti osnove, na katerih lahko nadgrajujejo znanje.

O izvajalcu

Z nami bo Matej Plešej, direktor podjetja MAIA MEDIA, Matej Plešej, s.p., ki je stopil na samostojno podjetniško pot pred tremi leti, ob podpori partnerice Maje. Že v času študija je nabiral izkušnje s področij programiranja spletnih strani, optimizacije in grafičnega oblikovanja, svoje znanje pa je izpopolnjeval tudi na različnih delavnicah in tečajih.

Matej je ustanovitelj in avtor spletnega motošportnega portala »Portal-F1-si«, turističnega portala Kofetarica.si, ustvaril pa je tudi številne spletne portale in strani v angleškem jeziku.

V okviru podjetja izvaja celovite rešitve pri produkciji in marketingu spletnih portalov in spletnih strani. Poleg tega tudi predava in vodi različne delavnice – računalništvo, Word, Excel, spletne strani in spletne trgovine ter podjetništvo.

Med strankami, s katerimi redno sodeluje, so podjetja DS Smith, Micro Team, Run-Tiger, Prva hiša, BP Vision, zavodi ZPTM, MC Krško in društva Šola zdravja,…

Nekaj spletnih strani, ki jih je ustvaril:

https://portal-f1.si/

https://mc-krsko.si/sl/

https://solazdravja.com/

https://racing-elite.com/

https://virtualniuredi.com

https://troblja.info/

https://kofetarica.si/

Spletna stran podjetja MAIA MEDIA: https://maia-media.si/

Matej Plešej na Linkedinu: https://www.linkedin.com/in/matej-ple%C5%A1ej-95678bb3/

Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačno delavnico preko ZOOM aplikacije!

   


  Načrtujemo nadaljevanje. Ob zadostnem interesu, bomo nadaljevali z delavnico Digitalnega marketinga. V primeru, da vas nadaljevanje zanima vas vabimo k izpolnitvi spodnjega obrazca. O točnem terminu vas bomo obvestili.

    

   Povejte še prijateljem!

   Go to Top