20.6.2024

UNI.MINDS – Festival znanosti in inovativnosti

Imaš inovativno idejo? Oddaj svoj predlog in reši izziv slovenskih podjetij do 30. junija 2024!

Organizatorji znanstveno-podjetniškega festivala UNI.MINDS 2024 vabijo podjetnike, raziskovalce, znanstvenike, študente in druge zainteresirane, da oddate svoje inovativne predloge za reševanje enega ali več izzivov, ki so jih zastavila izbrana slovenska podjetja HIDRIA Koper d.d., MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o. in OLJARNA LISJAK d.o.o..

VEČ O IZZIVIH PODJETIJ

Svoj inovativen predlog lahko oddate prek spletnega obrazca do 30. junija 2024.

Prejete predloge bodo posredovali podjetjem. Izbrani predlogi bodo imeli priložnost kratke 5-minutne predstavitve in povezovanja s predstavniki podjetij, v okviru ekskurzij festivala, na dan:

  • 15. oktober 2024 – na lokaciji: HIDRIA KOPER d.d. in OLJARNA LISJAK d.o.o.,
  • 17. oktober 2024 – na lokaciji: MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o. in Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo – Univerza v Mariboru.

Izbrani predlagatelji se boste lahko udeležili tudi brezplačne spletne delavnice za uspešno predstavitev (pitch) svoje ideje podjetnikom in sofinancerjem.

Dodatne informacije so vam na voljo na e-naslovu: tomaz.lovsin@spiritslovenia.si.

Festival UNI.MINDS 2024 ponuja odlično priložnost za mreženje, izmenjavo idej in vzpostavitev sodelovanja med različnimi deležniki RRI okolja. Organizatorji se veselijo vseh oddanih predlogov in srečanja na dogodkih festivala.

Utrinki iz festivala UNI.MINDS 2023

ODDAJ PREDLOG | Več o izzivih |