V torek, 29. oktobra je v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško v organizaciji SPOT svetovanje Posavje oz. Centra za podjetništvo in turizem Krško potekalo srečanje institucij podpornega okolja v okviru podjetniškega dneva – otvoritev Podjetniškega inkubatorja Krško.

Vsaka institucija namreč pri svojem delovanju s podjetniki oz. podjetji sodeluje tudi z ostalimi v regiji, tako preko telefonov kot e-pošte, za »mreženje« v živjo pa takšnih priložnosti praktično ni. Vendar bo boljše medsebojno poznavanje privedlo do še kakovostnejših storitev za podjetnike oz. podjetja v naši regiji, ki se bodo bolje spopadali s podjetniškimi izzivi in lažje izkoristili priložnosti v okolju.

Po mreženju ob kavici in prigrizku na ploščadi pred inkubatorjem je sledila krajša, vendar zanimiva delavnica na tematiko kreativnosti oz. tehnikah kreiranja idej. Delavnico je vodila mag. Nastja Mulej, licencirana trenerka de Bonovih metod razmišljanja ter moderatorka.

Na podlagi pozitivnih odzivov ocenjujemo, da v našem okolju potrebujemo dogodke takšne vrste, zato se bodo odvijali tudi v prihodnje, o čemer bomo seveda obveščali.