SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s partnerji organizira in vabi na spletna individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji  – SEE MEET 2021, 20 – 21.oktober 2021

Gre za mednarodni forum, ki podjetjem ponuja priložnost za rast poslovanja na nacionalnih in mednarodnih trgih ter pridobivanje novih kontaktov in povezav preko individualnih vnaprej pripravljenih sestankov in neformalnega mreženja v času foruma. Obogaten s tematskimi predavanji izbranih govorcev ponuja vpogled v aktualne poslovne trende.

Zaradi trenutnih razmer se je organizator odločil, da SeeMeet 2021 preselijo na splet, potekal bo 20. in 21. oktobra 2021. 

Dogodek ponuja edinstveno platformo za povezovanje podjetij v različnih sektorjih s posebnim poudarkom na podjetjih s področij:

  • Proizvodnja strojev in kovinskih izdelkov
  • Strojništvo
  • Proizvodnja električne opreme
  • Informacijska in komunikacijska tehnologija

V sklopu dogodka bodo podjetja lahko razširila svoje poslovanje na domačem in tujih mednarodnih trgih z do 24 vnaprej načrtovanimi spletnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

Podroben program in dodatne informacije o dogodku najdete na spletni strani SEE MEET Slovenia 2021.

Dogodek je za podjetja brezplačen. Vsa zainteresirana podjetja vabljena, da potrdite udeležbo na dogodku najkasneje do 15. oktobra 2021, tako da izpolnite elektronsko prijavnico.

Dodatne informacije: