Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s partnerji Advantage Austria Ljubljana in mrežo zbornic New Alpe Adria ter Enterprise Europe Network organizira v okviru 52. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom: »Uspešno v Sloveniji«.

Dogodek bo potekal v četrtek, 12. septembra 2019, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča.

Mednarodno poslovno srečanje ponuja priložnost malim in srednje velikim podjetjem za promocijo podjetja, povezovanje, mreženje, pridobitev novih poslov, možnost novih poslovnih priložnosti, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le-teh s tujimi podjetji iz regije Alpe Adria.

Dogodek je namenjen podjetjem, ki delujejo na področju: gradbeništva, elektro industrije, elektronike, avtomatizacije in merilne tehnike, raziskav, razvoja, prenosa tehnologij, strojev za obdelavo in oblikovanje kovin in orodij, kovinske industrije, obnovljivih virov energije, lesne industrije, plastike in logistike ter transporta.

Dogodek bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku, prevajanje bo zagotovljeno.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava do 9. 9. 2019, na spletni strani: https://successful-in-slovenia.b2match.io/.

Dodatne informacije na povezavi: https://www.izvoznookno.si/aktualno/vabilo-podjetjem-na-mednarodno-poslovno-srecanje-v-okviru-52-mos-celje-12-september-2019/.