Loading Events

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško vas vabimo na 6 uro delavnico

Ustvarjanje privlačnih vizualov s pomočjo Canve

v četrtek, 30. NOVEMBRA 2023, od 15.00 do 18.00 ure 

in

v četrtek, 7. DECEMBRE 2023, od 15.00 do 18.00 ure 

Oblikovanje všečnih vsebin je zelo pomembno in s pomočjo Canve, je takšna priprava lažja. Canva je orodje, ki služi oblikovanju, deluje v oblaku, dostop je mogoč preko spletnega brskalnika ali aplikacije na mobitelu/tablici.

Zaradi številnih prednosti in preproste uporabe, vas v Podjetnškem inkubatorju Krško vabimo na dvodelni brezplačni praktični tečaja uporabe Canve.

OPIS PROGRAMA :

Canva je zelo priljubljeno brezplačno spletno orodje za oblikovanje grafičnih vsebin. Omogoča hitro in enostavno ustvarjanje privlačnih vizualov, kot so objave za družbena omrežja, vabila, plakati, letaki, e-novice, prezentacije, življenjepisi, logotipi ipd. Udeleženci delavnice bodo spoznali osnovna in naprednejša orodja za oblikovanje vizualov (predloge, slike, videe, pisave, grafike, animacije), ustvarili bodo svoj uporabniški račun in izdelali vizuale zase oz. podjetje.

Po delavnici bodo lahko samostojno pripravljali različne vrste vizualov. Delavnica je namenjena podjetnikom, start-upom, skrbnikom profilov na družabnih omrežjih in vsem, ki bi se želeli naučiti ustvarjanja enostavnejših grafičnih vsebin. Za lažjo izvedbo delavnice je zaželeno, da imajo udeleženci pri sebi računalnike za delo in dostop do interneta s hitro povezavo.

Povzetek vsebine

 • Pregled po Canvi (ustvarjanje up. računa, razlika med brezplačno in plačljivo verzijo)
 • Osnovna orodja za oblikovanje
 • Oblikovanje po predlogah
 • Kreiranje vizualov po meri
 • Formati in prenos
 • Dodatne aplikacije v Canvi
 • Samostojno ustvarjanje vizualov

Termin izvedbe in lokacija: 

 • Prvi del: četrtek, 30. novembra 
 • Drugi del: četrtek, 7. decembra 2023
 • Čas izvedbe: od 15.00 do 18.00 ure
 • Lokacija: Podjetniški inkubator Krško

O izvajalki: Predavateljica Maja Šetinc je strokovnjakinja za komuniciranje in marketing. Na tem področju je aktivna že od študentskih let, ko je poleg študija Komuniciranja in medijev ter Slovenistike pridobivala tudi praktično znanje in se dodatno samoizobraževala. Pri svojem delu se srečuje z družabnimi omrežji, kjer skrbi za digitalne kampanje naročnikov, pripravlja besedila in grafike ter članke in PR sporočila. Ima večletne izkušnje s postavljanjem strategij nastopa na družabnih omrežjih za startupe ter pripravljanjem vsebin za korporacije. Znanje in izkušnje, ki jih je pridobila pri delu, deli tudi na praktično zastavljenih delavnicah.

 

Brezplačni dogodek bo potekal v dveh delih s predhodno prijavo. Zaželeno je, da s seboj prinesete lastni prenosnik/tablico. 

Prosimo za pravočasne prijave na e-naslov: karl.vertovsek@cptkrsko.si  – najkasneje do 29. novembra 2023 (sporočite ime, priimek, naslov in telefon). Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest.

Vljudno vabljeni!

 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top