Loading Events

Presezite lastne omejitve in prepričanja, ki vas ovirajo do odličnosti in uspešnosti pri doseganju zastavljenih ciljev s pomočjo novih dognanj nevroznanosti.

Vsakdo od nas ima cilje, vendar le malo si jih zna pravilno postaviti in jih v praksi dejansko tudi realizirati. Vsakdo od nas je namreč edinstvena oseba z darovi in talenti, potrebno jih je le odkriti, razviti in usmeriti v pravo smer.

Na interaktivnem on-line izobraževanju boste spoznali zadnja dognanja nevroznanosti na področju delovanja naših možganov in se naučili kako si pravilno zastaviti cilje in kako delovati, da jih boste tudi uspešno dosegli

Naučili se boste kako si pravilno zastaviti cilje po metodi SMART, da bodo ti pisni, merljivi, atraktivni, realni in terminsko določeni. Pomembna je vaša naravnost pri doseganju ciljev – EN dober razlog zakaj JA. Ko boste to imeli, se boste naučili kaj pomeni uspešnost, kaj pomeni učinkovitost in ključne metode, ki vas vodijo k vašemu želenemu cilju in uspehu. Način vašega delovanja bo usmerjen v doseganje vaših najboljših rezultatov.

3 ključne metode za našo odličnost pri doseganju ciljev:

 • SHED (Separate the Treasure, Heave the Trash, Empower your Identity, Drive yourself forward)
 • DOC (Do, Observe, Correct)
 • 4S (Simplify, Small, Short Slow)

Na interaktivnem on-line izobraževanju se boste naučili kako spremeniti destruktivne programe, ki jih imate v vaši podzavesti (nezavednem delu) po modelu kvantne fizike in dveh odličnih metodah umirjanja in ˝programiranja˝ uma po dveh svetovno znanih osebnosti na področju premikanja mej na podlagi zadnjih dognanj nevroznanosti:

 • metoda Dr. Joe Dispenze, ki je svetovno priznani znanstvenik, avtor številnih knjižnih uspešnic in tudi nagrajenega filma: »What the Bleep Do We Know!?«
 • metoda Wim Hofa, ki je nosilec 26 svetovnih rekordov v Guinessovi knjigi rekordov. Pravijo mu tudi ledeni mož (»Ice Man«).

S tem boste »programirali« vaš avtomatski nezavedni program, da bo deloval v vašo korist. Tako da bodo tudi vaše navade postale navade uspešnih ljudi!

Z vajami preko fizičnega telesa boste sami prišli do spoznanja česa vsega ste dejansko zmožni. Pri tem nam bodo pomagale vaje usklajenosti uma, emocij in telesa, ki izhajajo iz japonske borilne veščine Aikido in ruske borilne veščine Systema. Zadnja dognanja na področju nevroznanosti so tudi že dokazala, da smo ljudje zmožni veliko več, kot si pa dejansko mislimo.  Ne pustite, da vam razum in čustva onemogočijo doseganje zastavljenih ciljev. Spravite jih pod kontrolo, tako da bodo delovala v vašo korist.

Vsak udeleženec bo tekom interaktivne on-line delavnice za sebe izdelal tudi edinstveni osebni akcijski načrt.

Program interaktivnega on-line izobraževanja:

Dan 1  (torek, 1. december; od 13. do 16. ure)

Želja ali cilj?

Veliko ljudi ima želje, a zelo malo si zna postavljati tudi cilj na pravilen način za uresničitev te želje in doseganje cilja.

 • Razlika med željo in ciljem
 • Pomen čustev pri doseganju ciljev
 • Pomen misli pri doseganju ciljev
 • Cona udobja
 • Kakšne so naše dejanske zmožnosti
 • Kako narediti spremembo v smeri doseganja ciljev
 • Določanje ciljev po metodi SMART

Udeležba na spletnih dogodkih je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava na: inkubator@cptkrsko.si. Na naveden elektronski naslov sporočite svoje: ime, priimek, elektronski naslov in telefon. Po prijavi prejmete povabilo k udeležbi. Dodatne informacije tudi na: 07 490 22 20. Prijave možne do zapolnitve mest. 

Predavatelj:

mag. Peter Babarovič
je magistriral s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo “Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju”. Svoje znanje o človeških potencialih že več kot 16 let razvija tudi kot učitelj in vaditelj veščine Ki Aikida. Je avtor številnih člankov na temo uspešnega in učinkovitega vodenja, razumevanja ter razvoja lastnega potenciala. Ukvarja se z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra v podjetjih.

Svojo poklicno pot je začel kot gradbenik, saj je najprej diplomiral na Fakulteti za gradbeništvo v Ljubljani. Čeprav je gradbeništvo spoznal zelo dobro (od fizičnega delavca na gradbišču, do delovodje, obračunskega tehnika, statika, vodje projektov), se je njegova pot kmalu spremenila in preusmerila iz naravoslovne v družboslovno smer, saj je začutil, da je njegovo poslanstvo v življenju drugje.

Angažiralo ga je že preko 100 slovenskih podjetj, dve leti pa je deloval kot trener in coach tudi v sklopu mednarodne skupine NEWAYS. Zadnja leta pa deluje kot odličen predavatelj predvsem na področjih: Učinkovito vodenje, Optimalna izraba časa, Osredotočenost in navdušenje pri delu, Moja odgovornost za uspeh. Usposabljanja vedno vključujejo tudi zavedanje pomembnosti postavljanja konstruktivnih ciljev ter s tem povezane lastne odgovornosti za sprejemanje in doseganje teh ciljev. Velik poudarek je tudi na osebnem delovanju, organizaciji časa, organiziranosti dela ter sledenju zastavljenim ciljem. Izvaja tudi individualne coachinge in motivacijska predavanja – lasten BTI pristop za razvoj potencialov.

Udeležba na spletnih dogodkih je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava na: inkubator@cptkrsko.si. Na naveden elektronski naslov sporočite svoje: ime, priimek, elektronski naslov in telefon. Po prijavi prejmete povabilo k udeležbi. Dodatne informacije tudi na: 07 490 22 20. Prijave možne do zapolnitve mest. 

 

 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top