Loading Events

On-line dogodek: “ŠIBKA TOČKA” – zavora ali sprožilec trajnostnega napredka

Na prvi izmed treh spletnih delavnic, se boste poglobljeno ukvarjali s trenutno realnostjo, ko nam vsem bolj ali manj »gori pod nogami« in smo se posledično vsi, hote ali ne, znašli v procesu transformacije. Vprašanje je, ali bomo tako lastno kot poslovno transformacijo zavedno upravljali mi, ali bo le ta upravljala nas, medtem pa bomo brez pravega nadzora drveli po napačni poti.

Pomembno je, da »pogorišča« čimprej obnovimo in postavimo še močnejše in boljše temelje, na katerih bosta osnovana naša rast in napredek v dobro vseh, narave, ljudi in skupnosti.

Odlično izhodišče konstruktivnemu dialogu o zavedni ali nezavedni transformaciji bodo najprej podali predstavniki podjetij, ki so pripravljeni svoje bolj ali manj boleče sprožilce nujne transformacije deliti z nami in so se soočili:

  • s skoraj popolno izgubo posla,
  • z nepričakovano rastjo posla,
  • z dolgotrajno odsotnostjo ter stisko zaposlenih,
  • ali še s katero drugo intenzivno izkušnjo.

Poleg predstavnikov podjetij bodo z nami tudi izkušeni strokovnjaki, ki bodo s strokovnimi komentarji in priporočili podkrepili nujne procese iz področja transformativnega vodenja in komunikacije ter trajnostne transformacije poslovnih modelov in strateških usmeritev v času, ko v podjetju zavladajo »izredne razmere«.

Izkušnje drugih, medsebojna pomoč in sodelovanje nas obogatijo in so lahko mogočno vodilo, ki nas v kritičnih situacijah popelje na pravo pot.

Dogodek bo 26. 11. 2020 od 17.00 do 19.30 preko spletne platforme ZOOM WORKSHOP. Število mest je omejeno na 15 podjetij. Prijave najkasneje do 23.11.2020. Delavnica je brezplačna in prvenstveno namenjena podjetjem z več kot 10 zaposlenimi.

Prijave zbiramo na povezavi TUKAJ!

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top