Loading Events

V sklopu aktivnosti na področju izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, v organizaciji SPOT svetovanje Posavje – CPT Krško in izvajalca OOZ Krško, vas vljudno vabimo na brezplačno spletno delavnico 

OPTIMIZACIJA DAVČNE OSNOVE IN DAVČNE NOVOSTI,

ki bo potekala
v četrtek 15.12, s pričetkom ob 12. uri.

Vsebina:

  • davčne novosti,
  • obdavčitev kapitala,
  • optimizacija davčne osnove,
  • kaj vse je potrebno postoriti pred zaključkom davčnega leta.

Predavateljica: Marija TOMC MUC, izkušena davčna svetovalka in predavateljica. Predavanja bodo temeljila predvsem na primerih iz prakse in najpogostejših poslovnih dogodkih ter podrobnejša predstavitev davčnih novosti.

Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Usposabljanje bo izvedeno v virtualni obliki, zato prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: janja.starc@ozs.si ali na CPT Krško mateja.jurecic@cptkrsko.sikarmen.levak@cptkrsko.si. Prijave sprejemamo do vključno torka, 13. decembra 2022 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli gradivo v e-obliki in povezavo na spletno usposabljanje preko katere se boste pridružili dogodku.

Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Povejte še prijateljem!

Go to Top