Loading Events

V sklopu aktivnosti na področju izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, v organizaciji SPOT svetovanje Posavje – CPT Krško in izvajalca OOZ Krško, vas vljudno vabimo na brezplačno delavnico 

MARKETING NA DRUŽABNIH OMREŽJIH,

ki bo potekala
v torek 20.12, s pričetkom ob 16. uri,
v sejni sobi Doma obrtnikov (OOZ Krško, Cesta krških žrtev 67, Krško).

V podjetništvu ni dovolj, da znaš nekaj narediti, najpomembneje je, da znaš to prodati. Marketing je postala »prava« veda in zelo pomemben element v poslovanju podjetij. Oglaševanje preko družbenih omrežij je enostavna in cenovno dostopna oblika marketinga in z delavnico boste spoznali uvodne aktivnosti oglaševanja preko družbenih omrežij (Facebook, Instagram in drugi).

Vsebina:

  • Spoznavanje družbenih omrežij kot marketinško okolje.
  • Facebook oglaševanje in souporaba ostalih socialnih omrežij.
  • Osnovna pravila objavljanja in oglaševanja preko Facebook-a s predstavitvijo generacijskih obsegov določenega socialnega omrežja.
  • Praktični prikaz oglaševanja na primeru Jedrska.si.
  • Vprašanja in odgovori.

Predavatelj: Tomi Horvat, specialist za multimedije, medijsko oglaševanje, direktor ePosavje MEDIA d.o.o. 

Delavnica bo potekala 2,5 uri. Udeležba je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Zato prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: janja.starc@ozs.si ali na CPT Krško mateja.jurecic@cptkrsko.sikarmen.levak@cptkrsko.si. Prijave sprejemamo do vključno petka, 16. decembra 2022.


Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Povejte še prijateljem!

Go to Top