Loading Events

V sklopu aktivnosti na področju izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, v organizaciji SPOT svetovanje Posavje – CPT Krško in izvajalca OOZ Brežice, vas vljudno vabimo na brezplačen web seminar

MOČ VSEBINSKEGA MARKETINGA,

ki bo v sredo, 10. novembra s pričetkom ob 13. uri

Vabimo vas na delavnico, kjer boste izvedeli, kaj je vsebinski marketing in kako deluje, kako se ga lahko poslužujejo tudi manjša podjetja in so pri tem učinkovita, kako se lotiti priprave vsebin in kar je pomembno, kako pravilno pisati vsebine, da bodo navdušile vaše stranke.

Iz vsebine predavanja:

  • Kaj je tisto, kar v današnji poplavi oglasov pritegne kupčevo pozornost in ga tudi prepriča, da bo kupil prav naš izdelek ali storitev?
  • Danes postaja klasično oglaševanje vse manj učinkovito, saj je potrošnikom postalo nadležno.
  • Zato so v boju za kupčevo pozornost podjetja razvila nove poti pridobivanja njihove naklonjenosti: to je vsebinski marketing, ki s svojim pristopom ne vsiljuje in ne prodaja neposredno.

Predavateljica: Petra Bališ, magistra marketinga in prodaje, samostojna marketinška svetovalka in tekstopiska. Na svoji samostojni poti kot zunanja sodelavka svojim številnim, tudi mednarodnim in tujim, naročnikom že 15 let uspešno kaže smer in jim pomaga, da so v svojih marketinških odločitvah bolj suvereni in hitreje pridejo do zastavljenih ciljev. Izrazito je usmerjena v vsebinski marketing in tekstopisje. Mnoga besedila, ki jih berete na spletu, so prav njena.

Udeležba na seminarju je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste prijavili. Seminar je namenjen malim in srednjim podjetjem, samostojnim podjetnikom ter potencialnim podjetnikom. Udeleženci prejmejo gradivo v e-obliki. Trajal bo 3 šolske ure.

Seminar bo izveden v virtualni obliki, zato prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: slavica.kostevc@ozs.si, karmen.levak@cptkrsko.si ali mateja.jurecic@cptkrsko.siPrijave sprejemamo do vključno torka, 9. novembra 2021.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli link – povezavo na spletni seminar preko katere se boste priključili. Vsi prejmete po elektronski pošti navodila za sodelovanje in udeležbo na seminarju. Sodelovanje na seminarju, kot poslušalec je enostavno za to potrebujete le računalnik in internetno povezavo.

 Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top