Loading Events

Ogled dobrih praks
– VSE O INDUSTRIJI 5.0 na enem mestu

 

GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško in Obrtno-podjetniška zbornica Krško si v sodelovanju s posavskimi podjetji in podjetniki ter Šolskim centrom Krško prizadevamo za dvig kompetenc na vseh ravneh. K dvigu kompetenc doprinesejo tudi obiski najsodobnejših, proizvodnih podjetij, kjer si lahko v realnem okolju ogledamo najsodobnejše tehnološke rešitve.
V ta namen v okviru SPOT točke Posavje, katere nosilec je CPT Krško, organiziramo izmenjavo dobrih praks.

V sredo, 30. novembra 2022, se bomo ob 9. uri z organiziranim prevozom odpravili iz Krškega,
povratek je predviden okoli 15.30 ure.

Program:

8:40 – 9.00        Zbor na parkirišču Nakupovalnega centra STOP SHOP Krško, Ulica 11. novembra 53 (avtobus Mirttours)

9:00                      Odhod

9:30                     Sprejem in ogled podjetja REVOZ d.d.

11:00                    Transfer

11:15                     Sprejem in ogled ADRIA MOBIL d.o.o.  Novo mesto

13:15                     Mreženje in kosilo

15:30                    Prihod v Krško

Podjetje Revoz d.d. je eno izmed največjih slovenskih podjetij in edini proizvajalec avtomobilov. Svoje poslanstvo uresničujejo znotraj največje svetovne avtomobilske zveze – Renault Nissan Mitsubishi. V Novem mestu nastajajo Renaultovi modeli Clio, Twingo in električno vozilo Twingo electric. Vsako minuto in pol s proizvodnega traku zapelje novo vozilo, izdelali pa so že več kot 4 milijone vozil. Podjetje ima v  proizvodne procese vgrajenih več kot 700 robotov, delovna mesta pa oskrbujejo z  avtomatiziranimi vozili za talni transport (AGV). Podjetje pooseblja vse o digitalizaciji delovnih mest in  industriji 5.0 na enem mestu.

Adria Mobil d.o.o. je en izmed najbolj prepoznavnih in priljubljenih proizvajalcev ti. karavaning programa (počitniških prikolic, avtodomov, mobilnih hišic in vanov) na evropskem trgu. ADRIA je vodilna slovenska blagovna znamka, ki jo nadgrajujejo s kakovostjo, inovativnostjo, vrhunskim dizajnom in več kot 55-letnimi izkušnjami, ki so vgrajene v vse izdelke Adrie Mobil. Ob ogledu podjetja boste videli kako nastajajo ena izmed najkakovostnejših vozil za prosti čas, ki ponujajo neskončno možnosti za navdihujoče dogodivščine.

Izmenjava dobrih praks je namenjena vodilnim in vodstvenim osebam, vodjem in zaposlenim na področju proizvodnje, načrtovalcem procesov, tehnologom, konstruktorjem, odgovornim za kakovost, logistiko, nabavo in tudi mentorjem s poudarkom, da si želijo na enem mestu ogledati vse o digitalizaciji in industriji 5.0.
Namenjeno je prvenstveno vsem iz MSP s sedežem ali poslovno enoto v Posavju.

Udeležba je brezplačna z obvezno predhodno prijavo.

Podjetje se s prijavo svojega zaposlenega na izmenjavo dobrih praks obveže, da bo prijavljenemu udeležencu omogočil obisk oz. zamenjavo osebe v primeru višje sile.

Prijave zbiramo na povezavi  >>> PRIJAVNI OBRAZEC 

Dodatne informacije tudi na CPT Krško:  mateja.jurecic@cptkrsko.si (07/490 22 25) ali  karmen.levak@cptkrsko.si (07/490 22 24). 

Prijave sprejemamo  do ponedeljka, 28. novembra 2022.

Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj 

Povejte še prijateljem!

Go to Top