Loading Events

V Sloveniji je bilo z evropskimi kohezijskimi sredstvi podprtih že več kot 10.000 projektov, programov ali javnih razpisov. Vsi imajo skupne cilje: rast, dvig življenjskega standarda in nova delovna mesta.

Vsa ta sredstva pomenijo uresničene projekte, zaradi katerih v Sloveniji živimo boljše in lepše na številnih področjih. Z vsakim ustvarjenim delovnim mestom, z vsako vključitvijo posameznika v programe znanja, z vsakim zgrajenim kilometrom ceste, kolesarske poti ali železnice, kvadratnim metrom raziskovalne in izobraževalne infrastrukture, možnostjo boljše zdravstvene oskrbe, z vsako spodbudo podjetjem pa se ustvarjajo tudi priložnosti za nadaljnji uspešen razvoj države.

Zato smo zelo veseli, ko lahko predstavimo dobre zgodbe z evropskimi sredstvi, ki oblikujejo naš skupni boljši danes in jutri. Svojo zgodbo  bomo delili z vsemi, ki jih zanima, kako svojo idejo s pomočjo evropskih sredstev uresničiti tudi v praksi.

PROGRAM

10.00 – 14.00

Ogled Podjetniškega inkubatorja Krško in predstavitev projekta za javnost preko promocijskega filma, pogovorov z vključenimi podjetniki; lokacija: Podjetniški inkubator Krško.

Voden vstop v podjetniški inkubator Krško (vodi vodja PI mag. Karl Vertovšek), ogled inkubatorja s predstavitvenim filmom, pogovor s prisotnimi podjetniki, ki so vključeni v Podjetniški inkubator, predstavitev programa podjetniškega inkubatorja. 

14.00 – 20.00

Regionalni hekatlon: »EIT Food Deep Dive Posavje 2023 – Trajnost, prehranski sistem in turizem; Podjetniški inkubator Krško v sodelovanju z Biotehniško fakulteto Univerze v Ljubljani; lokacija: Podjetniški inkubator Krško.

20.30 – 21.30

EIT Food Hub Slovenija: Spoznaj start up-e posavske regije v sodelovanju z Biotehniško fakulteto Univerze v Ljubljani; Lokacija: Klet Krško, Rostoharjeva ulica 88, Krško

  • »Planet zemlja v tretjem tisočletju«, pogovor z gospodom Stanetom Rožmanom, nekdanjim predsednikom uprave NEK Krško
  • Predstavitev posavskih živilskih podjetij in mreženje

 

Dodatne informacije in prijave na dogodek: karl.vertovsek@cptkrsko.si. Prijave sprejemamo do zasedbe razpoložljivih mest.

Program drugega dne ter več informacij z možnostjo prijave je na voljo tukaj.

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top