SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s partnerji organizira individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji – SEE MEET 2020.

Dogodek bo potekal 21. in 22. oktobra 2020 v Mariboru.

SEE MEET Slovenia 2020 je mednarodni forum, ki ponuja priložnost za mala in srednje velika podjetja iz vseh poslovnih sektorjev za rast poslovanja na nacionalnih in mednarodnih trgih ter pridobivanje novih kontaktov in povezav preko individualnih vnaprej pripravljenih sestankov in neformalnega mreženja v času foruma.

Forum ponuja edinstveno platformo za podjetja iz različnih panog s posebnim poudarkom za podjetja s področja digitalizacije industrijskih procesov in IKT, predelovalne industrije (kovinska, izdelki iz gume in plastičnih mas), s področja energetske učinkovitosti in druge storitve. V lanskem letu sta potencialne partnerje na dogodku iskala tudi podjetji Revoz in Yaskawa. Dogodka pa se je udeležilo dve tretjini podjetij iz Slovenije, ostala pa iz Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Kosova, Bolgarije ter tudi Malte, Nizozemske, Turčije, Francije, Ukrajine, Velike Britanije in Nepala.

V sklopu dogodka bodo podjetja lahko razširila svoje poslovanje na domačem in tujih mednarodnih trgih z do 15 vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

Višina kotizacije na dogodku:
»Early bird« – 125 €  za prijave od 8. 6. do 6. 7. 2020 (trenutno aktivna)
»Late Bird« – 149 € za prijave od 7. 7. do 31. 8. 2020
»Full Price« – 189 € za prijave od 1. 9. – 30. 9. 2020

Kotizacija za udeležbo na dogodku zajema:

  • udeležbo na poslovni konferenci
  • do 15 vnaprej organiziranih sestankov
  • tematska predavanja
  • pogostitev med dogodkom – 2 dni
  • družaben večer z večerjo
  • spleten katalog podjetij z registriranimi udeleženci

* Kotizacija za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega podjetja je za 20 % nižja.

Rok za prijavo je 30.9.2020 s tem, da se višina kotizacije viša – kasneje, kot se podjetje prijavi višja je kotizacija (trenutno je aktivna »early bird« ponudba).
Podroben program in dodatne informacije o dogodku najdete na spletni strani SEE MEET Slovenia 2020.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabljena, da potrdite udeležbo na dogodku najkasneje do 30. septembra 2020, tako da izpolnite elektronsko prijavnico.

Dodatne informacije: