Loading Events

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško, izvajamo različne izobraževalne vsebine.

Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačni aktualni delavnici

Zavedanje o energijah na poti uspeha

Program delavnice:

Kolikokrat se resnično vprašamo, ko smo na poslovni poti, ali je naše delovanje v skladu z našim poslanstvom? Ali se zavedamo kako pomembna je naša lastna energija in energija okolja za doseganje podjetniških ciljev?

V strnjeni triurni delavnici vas bomo s preprostimi in praktičnimi vajami popeljali v ozadje nevidnih energij ter se dotaknili izzivov na podjetniški poti. Tehnike in koristni nasveti, ki se jih bomo naučili, so uporabni tako v poslovnem, kot zasebnem življenju.

Delavnica vsebuje naslednje sklope:

 • Spoznaj svojo moč in potenciale ter ju uporabi v podjetništvu
 • Prepoznaj notranjo srčno željo na podjetniški poti
 • Pridobi podporo podzavesti
 • Zaupaj sebi, svoji viziji in sprejmi odgovornost
 • Odstrani ovire za lahkotnejšo pot do poslovnega cilja
 • Opusti stare navade in dopuščaj spremembe

 

Predavateljica Irena Šafer, je terapevtka naravnega zdravljenja, reikistka, regresoterapevtka in medij, po formalni izobrazbi pa diplomirana ekonomistka.

Pri svojem delu s sočutjem, srčnostjo in najglobljim spoštovanjem  do vsakega posameznika ter dolgoletnimi izkušnjami, intuicijo  in znanjem celostno pristopa k ozaveščanju, vzpostavitvi ravnovesja, podpori pri zdravljenju in osebnostni rasti oseb, ki poiščejo njeno pomoč.

Bogati jo več kot desetletje dolga pot raziskovanja in sodelovanja s številnimi avtorji, izvajalci ter različnimi terapevti. Praktična in teoretična znanja je pridobila s področja biorgonomije, karmične diagnostike, šamanizma, Bachovih esenc, I chinga, zdrave prehrane, kvantnih tehnik, upravljanja prek sreče po nauku G G ter s šolanjem v Novi šoli pod mentorstvom Bebe Splichal. Izkušnje ima tudi kot predavateljica in vodja delavnic.

Vabljeni k prijavi na brezplačni dogodek, ki bo potekal v ŽIVO, v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško.

Izpolnite spodnji obrazec.

   

  Povejte še prijateljem!

  Go to Top