Loading Events

Drage podjetnice in podporniki ženskega podjetništva!

Skupina 500 Podjetnic z ga. Marto Turk na čelu vas vabi na zanimivo in aktualno srečanje podjetnic in podjetnih žensk v Posavju v Svet energije v Krško 4.3.2020 ob 9.00 uri  in sicer na sedežu GEN energija, d.o.o. Krško, Vrbina 17 8270 Krško.

Ob 9.15 vas bosta nagovorila ključna moža SKUPINE GEN generalni direktor gospod Martin Novšak in poslovni direktor gospod Danijel Levičar, v nadaljevanju pa si boste v Svetu energije ogledali zanimiva dejstva o energiji in okolju, ki jih bo predstavil gospod dr. Tomaž Žagar.

Ekipa pripravlja srečanje v luči mota ŽIVI ZELENO ŽIVI RDEČE, zato vam bodo predstavili tudi letošnji dogodek 500 podjetnic (15.aprila 2020).

Predstavnice SPOT Točke iz Posavja bodo postregle z aktualnimi novicami iz podpornega okolja za podjetništvo. Formalni del programa bo končan ob 11.30, v prijetni družbi z vodstvom skupine GEN pa se boste družile še na manjši pogostitvi do 13.30.

Na srečanju bodo poleg podjetnic iz JV Regije in Posavja tudi članice Skupnosti slovenskih podjetnic, ambasadorke dogodka 500 Podjetnic,  podjetnice in predstavnice podjetnic iz Štajerske (Perle) in številni gostje. Vse udeleženke prejmejo poseben popust pri kotizaciji za dogodek 500 Podjetnic. (Koda s popustom = na dogodku.)

(Simbolični prispevek k pogostitvi: 10 EUR na samem dogodku). Prijavite se tukaj: PRIJAVA

Sicer pa je srečanje zanimivo tudi za moške kolege in partnerje! Na podlagi prijav vam bodo poslali tudi elektronsko potrditev.

Povejte še prijateljem!

Go to Top