Loading Events

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško vas vabimo na 4 uro delavnico

SalesBooster Framework

(Pospeševanje prodaje)

 

v sredo, 14. FEBRUARJA 2024, od 14.00 do 16.00 ure 

v sredo, 21. FEBRUARJA 2024, od 14.00 do 16.00 ure 

 

Cilj SalesBooster Framework skupinskega programa je pomagati Startupom vzpostaviti osnovni sales framework ter začrtati svoj personaliziran prodajni proces za učinkovitejšo prodajo.

Vsebina SalesBooster Framework programa:

Na dveh srečanjih bomo obdelali prvi dve fazi vzpostavitve prodajnega okvirja. Dotaknili se bomo tudi osnov tretje faze in vsebine korakov, ki so ključni za vzpostavitev delovanja celovitega Sales Frameworka.

1.      Pozicioniranje za rast dobička (Positioning for Profit)

  • Ponudba vrednosti (Value Proposition): Naučite se, kako oblikovati privlačno “ponudbo vrednosti” in razumeti, zakaj bi kupci potrebovali vaše izdelke ali storitve in kaj vas loči od vaše konkurence in kater njihov problem, dejnsko rešujete.
  • Idelani profil stranke (Dream Customer, Ideal Customer Profile): Odkrijte, kako definirati vaše sanjske stranke, ustvarite profil idealnega kupca in ne izgubljate časa in denarja za “spray&pray” pristop.
  • Vloga čustev pri nakupu (Emotions in Sales): Definirajte in naslovite vlogo čustev v procesu prodaje (tips&tricks).

2.      Marketing za rast in širitev (Marketing for Growth)

  • Strateško Targetiranje in asinhrona ter sinhrona komunikacija: Strateško ciljanje in asinhrona ter sinhrona komunikacija: Načrtujte, kako targetirati primerne kupce in obvladati vsakršno komunikacijo v realnem času za rast in skalabilnost (inbound, outbound, partnership)

3.      Izvedba in širitev (Execution for Scale) – osnovni pregled

  • Osnove prodajnega procesa, Prodajni lijak in poročila: Spremljanje podatkov in osnovno upravljanje prodajnega lijaka: Spoznajte, kako učinkovito spremljati prodajne rezultate ter upravljati osnovni prodajni lijak za trajno rast in uspeh.

Termin izvedbe in lokacija: 

  • Prvi del: sreda, 14. februarja
  • Drugi del: sreda, 21. februarja
  • Čas izvedbe: od 14.00 do 16.00 ure
  • Lokacija: Podjetniški inkubator Krško

O izvajalki:

Petra Wagner ima več kot 20 let izkušenj na področju prodaje in vodilnih vlog v IT industriji sem izpopolnila učinkovite metode in strategije za povečanje prodaje, dobičkonosnosti ter za ustvarjanje visoko uspešnih ekip. Redno sem dosegala in presegala prodajne cilje, tako individualne kot tudi na vodilnih položajih v priznanih organizacijah, kot so IBM in Microsoft.

Poleg korporativnih izkušenj sem razširila svoj profesionalni portfelj. Trenutno delujem kot poslovno in prodajno svetovanje za startupe, ter kot svetovalka za prodajo in poslovanje.

V svoji karieri sem delovala tudi kot Pooblaščenka uprave za digitalno prodajo, informatiko in digitalno transformacijo v Mladinski knjigi. V največjem založniškem podjetju, sem pridobila dragocene vpoglede v industrijo založništva, maloprodajo, veleprodajo ter v sprejemanje odločitev na najvišjih ravneh.

Zavedajoč se pomembnosti doseganja prodajnih rezultatov ob ohranjanju ter venomer prisotnega stresa ljudi, ki jim prodaja na prvo žogo ni všeč, sem razvila program “Sales Booster Kick Start.” Ta program ponuja sistematičen pristop in preverjene metode za hitro povečanje prodaje ter omilitev stresa, povezanega s stalnimi zahtevami prodaje

Brezplačni dogodek bo potekal v dveh delih s predhodno prijavo.

Prosimo za pravočasne prijave na e-naslov: karl.vertovsek@cptkrsko.si  – najkasneje do 13. februarja 2023 (sporočite ime, priimek, naslov in telefon). Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest.

Vljudno vabljeni!

 

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top