Loading Events

V sklopu aktivnosti na področju izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, v organizaciji SPOT svetovanje Posavje – CPT Krško in izvajalca OOZ Krško, vas vljudno vabimo na brezplačno spletno delavnico 

OBVEZNOSTI DELODAJALCEV DO DELAVCEV,

ki bo potekala
v četrtek, 29.12.2022, s pričetkom ob 9. uri.

Vsebina: 

  • Osnovno o delovno-pravni zakonodaji
  • Razporeditev delovnega časa
  • Določitev letnih dopustov
  • Pravilnik o delovnih razmerjih
  • Evidence iz delovnih razmerij
  • Vprašanja in odgovori

Predavateljica: Janja Starc, direktorica/sekretarka OOZ Krško s številnimi referencami predavanja iz delovno- pravnega področja.

Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Usposabljanje bo izvedeno v virtualni obliki, zato prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: janja.starc@ozs.si ali na CPT Krško mateja.jurecic@cptkrsko.sikarmen.levak@cptkrsko.siPrijave sprejemamo do vključno srede, 28. decembra 2022 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli link – povezavo na spletno delavnico preko katere se boste delavnici priključili (pridružili) v četrtek, 29. decembra 2022 ob 8.45 in gradivo. Sodelovanje na delavnici, kot poslušalec je enostavno za to potrebujete le računalnik z zvočnikom in internetno povezavo.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli gradivo v e-obliki in povezavo na spletno usposabljanje preko katere se boste pridružili dogodku.

Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Povejte še prijateljem!

Go to Top