Loading Events

V sklopu aktivnosti na področju izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, v organizaciji SPOT svetovanje Posavje – CPT Krško in izvajalca OOZ Krško, vas vljudno vabimo na brezplačno spletno delavnico 

OBVEZNOSTI DELODAJALCEV DO DELAVCEV,

ki bo potekala
v četrtek, 29.12.2022, s pričetkom ob 9. uri.

Vsebina: 

  • Osnovno o delovno-pravni zakonodaji
  • Razporeditev delovnega časa
  • Določitev letnih dopustov
  • Pravilnik o delovnih razmerjih
  • Evidence iz delovnih razmerij
  • Vprašanja in odgovori

Predavateljica: Janja Starc, direktorica/sekretarka OOZ Krško s številnimi referencami predavanja iz delovno- pravnega področja.

Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Usposabljanje bo izvedeno v virtualni obliki, zato prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: janja.starc@ozs.si ali na CPT Krško mateja.jurecic@cptkrsko.sikarmen.levak@cptkrsko.siPrijave sprejemamo do vključno srede, 28. decembra 2022 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli link – povezavo na spletno delavnico preko katere se boste delavnici priključili (pridružili) v četrtek, 29. decembra 2022 ob 8.45 in gradivo. Sodelovanje na delavnici, kot poslušalec je enostavno za to potrebujete le računalnik z zvočnikom in internetno povezavo.

Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli gradivo v e-obliki in povezavo na spletno usposabljanje preko katere se boste pridružili dogodku.

Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Povejte še prijateljem!