Loading Events

Drage mlade podjetnice in podjetniki,

upam, da ste sproščeno zaključili poletje in ste pripravljeni na nove izzive.

Od našega zadnjega druženja na Podjetnem Posavju je minilo že kar nekaj časa, zato so nekatere ideje počasi dozorele – ena izmed teh je ustanovitev neformalne skupine posavskih podjetnikov, v okviru katerega bi se povezovali mladi in podjetni, zagnani in ambiciozni Posavci in Posavke.

Kar nekaj vas je namreč v preteklih tednih in tekom dogodka izrazilo željo po večji povezanosti mladih podjetnikov v Posavju (mladih po duši in ne po letih, se razume), priložnostih za izobraževanje in razvoj naših idej.

Pod okriljem Podjetniškega inkubatorja Krško in CPT Krško smo se odločili, da organiziramo prvo neormalno druženje vseh, ki bi si želeli tudi v bodoče biti del podjetniške skupine Posavja. Namen druženja je, da se spoznamo, izrazimo in popišemo želje in izzive, s katerimi se kot podjetniki v Posavju soočamo, preverimo možnosti sodelovanja, izobraževanj in predavanj, ki bi se jih lahko udeležili ali jih morda izvedli za druge.

Zaenkrat je naša mailing lista dokaj okrnjena, tako da prosim vse, da to poštno sporočilo posredujete dalje vsem tistim podjetnikom, podjetjim, za katere menite, da bi se radi mrežili in povezovali.

Druženje bo potekalo v sproščenem vzdušju, prigrizkih in dobri volji. Če imate kakršne koli pomisleke ali ideje, kako bi za dogodek izvedelo čim več podjetnikov, bomo veseli vaših predlogov. Z veseljem pa lahko to sporočilo posredujete dalje. Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi preko elektronske pošte in sicer na: klara.kukovicic@gmail.com ali na karl.vertovsek@cptkrsko.si

Za lažjo organizacijo vas prosim za izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca.

Bodite dobro in se slišimo!

    Povejte še prijateljem!

    Go to Top