Loading Events

Na tokratni delavnici se bomo osredotočili na konkretne projekte, ki so zaživeli zaradi lastnosti, ki jih prinašajo decentralizirane tehnologije (DLT). Pregledali bomo kaj dobrega prinašajo in kam danes različni tipi investitorjev vlagajo svoj denar. Vse skupaj pa bomo začinili s prav posebnim orodjem, ki so ga v ekipi Palmatrix razvili za strokovno uporabo v institucijah in univerzah. Hkrati pa je dostopen vsem – če posebej pa vam v sklopu te delavnice pod vodstvom soustanovitelja Palmatrix, z vsemi triki in bližnjicami:

  • Analiza in raziskave kripto trgov – poglejmo kaj počnejo s Palmo na fakulteti
  • Akcija in reakcija – hitrost je ključna v finančnem svetu!
  • Za miren spanec – automatizacija do ravno prave

O izvajalcu:

Z nami bo Jernej Vrčko, že od leta 2000 aktiven na razvoju programskih rešitev, ko je prišel s študijem računalništva na FRI-UNI. Nekaj vidnejših referenc: Hermes Softlab (e-davki, HRS) in Optilab (insurance fraud detection start-up).

V start-up svet je vstopil leta 2010 in supaj s prijateljem Jernejem Pircem iz Krškega razvil jVet informacijski sistem za veterinarje (v uporabi še danes), vmes pa je sokreiral številne start-up-e in pomagal uveljavljenim podjetjem pri digitalni preobrazbi. 2016-ega leta je vstopil v kripto svet in so-ustanovil Genesis, inštitut za razvoj in raziskave tehnologij veriženja blokov. 2017 pa je so-ustanovil znamko Palmatrix, ki deluje kot platforma palmatrix.com.

Zadnja 3 leta tako v Sloveniji kot na mednarodnem področju mentorira in svetuje predvsem na področju razvoja in digitalnega marketinga:

  • Crypto-Tron Exchange & Shop (crypto-tron.com) – Tajska kripto menjalnica in spletna trgovina v pre-ICO fazi
  • io – slovenski portal za tokenizacijo vsega v coming soon fazi
  • Green Bean – uspešen start-up iz Brežic na področju zdrave prehrane: https://www.facebook.com/greenbean.si
  • io – start-up iz Dunaja, ki je po obdobju dveh let tik pred go-live

Več si lahko pogledate na LinkedIn strani: https://www.linkedin.com/in/jernejvrcko/

Prijavi se na brezplačni dogodek – izpolni spodnji obrazec!

 

Povejte še prijateljem!

Go to Top