Loading Events

Kako preko LinkedIna do večje prepoznavnosti in 4-ih ali več povpraševanj na teden?

Kako preko LinkedIna do večje prepoznavnosti in 4-ih ali več povpraševanj na teden? 

Delavnica o učinkoviti uporabi LinkedIna za podjetja

Imate LinkedIn profil, vendar pa v praksi še niste zaznali, kako natančno bi ga izkoristili v prodajne namene? Prav tako vam ni znano, kako lahko preko LinkedIna pridete do strank iz tujine. Morda ste celo mnenja, da ne deluje. Svojega profila ne posodabljate, se redko povezujete ali pa ga obiščete samo nekajkrat mesečno. Napaka, ki vas lahko stane nešteto poslovnih priložnosti!

Zakaj imate LinkedIn profil?

Predvsem zaradi ”pritiska” kolegov, sodelavcev in poslovnih partnerjev? Vsi vam govorijo, da ga rabite, vendar pa v praksi še niste zaznali, kako natančno bi ga izkoristili v prodajne namene. Morda ste celo mnenja, da ne deluje. Svojega profila ne posodabljate, se redko povezujete ali pa ga obiščete samo nekajkrat mesečno. Napaka, ki vas lahko stane nešteto poslovnih priložnosti!

Kaj lahko pridobite, če postanete aktiven uporabnik LinkedIna?

• 4 ali več prodajnih razgovorov na teden.
• Večjo prepoznavnost na lokalnem in/ali na mednarodnem nivoju.
• Strateško povezovanje s projektnimi partnerji.
• Pridobitev dodatnih finančnih sredstev iz nepovratnih sredstev EU.
• Preko LinkedIna lahko poiščete novo zaposlitev ali pa najdete najbolj ustrezen kader za vaše podjetje.
• Preko LinkedIna se lahko povežete z investitorji in še in še.

V poplavi delavnic in predavanj na temo LinkedIna, ste najverjetneje tudi sami že obiskali katerega od njih. Dobili ste nekaj uporabnih ”how to” namigov, izbrusili svoj profil ter začeli z aktivnim povezovanjem. Po nekaj dnevih navdušenega povezovanja se je hrup polegel. Oglasili so se črički?!

”Se povezujem s pravimi ljudmi?”
”Zakaj moje objave všečkajo, a ostanejo ledeno hladni, ko jim predstavim ponudbo?”
”Kako naj izstopam v poplavi vplivnežev, ki imajo več sledilcev kot ima Slovenija prebivalcev?”

Na delavnici boste dobili veliko praktičnih napotkov, ki jih boste lahko takoj prenesli v prakso:


Kako preko LinkedIna pridobite 4 ali več prodajnih razgovorov na teden?
Kako oblikujete svoj osebni profil in profil podjetja, da z njim pridobite pozornost kupcev?
Kako oblikujete vsebine, da postanete prepoznaven strokovnjak na svojem področju dela?

Kako preko LinkedIna pridobite stranke iz tujine?
Kako na LinkedInu zgradite veliko mrežo relevantnih sledilcev?

Na delavnici ne boste samo sedeli križem rok in poslušali. Skupaj z vami bomo že na sami delavnici razvili strategijo za uspešno predstavljanje vas in vašega podjetja na LinkedInu.

Delavnica je nastala kot posledica bogatih, mednarodnih izkušenj, ki jih imajo zaposleni v zavodu We4You, ki deluje pod blagovno znamko Global Disruption. Katere so njihove največje pridobitve?

• Od leta 2013, ko so odprli prvo podjetje, do danes, so s pomočjo LinkedIna prešli od 0 strank do poslovanja z inovativnimi podjetji iz 24-ih evropskih držav.
• S pomočjo povezovanja preko LinkedIna so kot partnerji vstopili v nekaj mednarodnih Erasmus+ projektov, ki so jim prinesli dodatna finančna sredstva za razvoj in promocijo podjetja.
• S pomočjo LinkedIna pridobijo cca 4 obetavne prodajne razgovore na teden.

• Preko LinkedIna so se povezali z investitorji in vplivneži iz različnih delov Evrope, kar jim omogoča širitev posla tudi na mednarodni ravni.

Kdo je predavateljica?

mag. Maja Novak je ekspert za povečanje prepoznavnosti blagovnih znamk in izobraževalna trenerka. Je ustanoviteljica podjetja Global Disruption, ki sodeluje z visoko inovativnimi podjetji iz 24-ih evropskih držav. Maja ima preko 20 let izkušenj iz področja vsebinskega marketinga in uporabe družbenega omrežja za uspešno uveljavljanje na mednarodnem trgu. Njeno poslanstvo je pomagati tehnološkim podjetjem, da pridejo v kratkem času do večjega povpraševanja. Je avtorica online programa o učinkoviti uporabi LinkedIna za povečanje prepoznavnosti in prodaje na mednarodnem trgu.
Maja je med drugim mentorica za startupe v mednarodnem okolju v sklopu EBRD (Evropske banke za obnovo in razvoj). Svoje znanje je preko praktičnih delavnic in predavanj posredovala v številnih znanih slovenskih podjetjih, fakultetah in drugih organizacijah.

Delavnica je brezplačna in bo potekala v živo ob zadostnem številu prijavljenih v Podjetniškem inkubatorju Krško.

Izpolnite spodnji obraze in se prijavite na delavnico!

    Povejte še prijateljem!

    Go to Top