Close

POSLOVNA RETORIKA – DELAVNICA

Dogodki > 2018 > december > POSLOVNA RETORIKA – DELAVNICA

O tem dogodku:

Ustvaril-a Karl Vertovšek

Sevnica, Naselje heroja Maroka 17

Velikokrat se v poslovnem svetu ne zavedamo, kako pomembno je pravilno izražanje, komuniciranje s strankami in poslovnimi partnerji – poslovna retorika, zato za vas organiziramo delavnico Poslovne retorike s priznanim strokovnjakom tega področja dr. Zdravkom Zupančičem iz podjetja Šola retorike.

Na delavnici boste med drugim pridobili veščine v smislu: kako se spontano obnašati pri vodenju poslovnih sestankov, kako doseči sproščen prvi vtis (poslovni bonton in poslovni protokol), kako se predstaviti in kako seznaniti s strankami ali sogovorniki, kako se vešče rokovati, izmenjati vizitke, kako si zapomniti imena strank, kako ravnati z neprijetnimi, žaljivimi ali nasilnimi strankami, kako prepoznati svoj izvirni govorni slog in postati prepoznaven podjetnik s svojim nastopom, kako obvladati tremo, kako govoriti jasno, razločno, čisto, prijetno, s poudarki, z naravno govorico telesa z vključevanjem humorja in izločanjem mašil, kako ustvariti prijeten in verodostojen prvi vtis z izborom pravih besed v pravem trenutku, z veščino premisleka, kako voditi notranje sestanke z zaposlenimi & podrejenimi, skrajšati čas sestankovanja in povečati učinkovitost, kako z dobro pripravo na sestanek doseči uspeh, kako mrežiti in širiti vpliv svoje blagovne znamke in številne druge tehnike poslovne retorike.

Delavnica je  brezplačna.

Prijavite se lahko po telefonu (07) 4925343, 4901220, (040) 163163 ali po mailu: janja.starc@ozs.si.  do zapolnitve prostih mest oz. do 5.12.2018.