Close

Delavnica »Ali se mi splača biti normiranec?«,

V sklopu aktivnosti na področju izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, vas vljudno

vabimo na brezplačno STROKOVNO DELAVNICO »Ali se mi splača biti normiranec?«,

ki bo potekala v sredo, 27. februarja 2019, ob 17. uriv predavalnici Mestne hiše Brežice (I.nadstropje), Cesta prvih borcev 22, Brežice.

Na seminarju bo predavala ga. Jana Galič, dipl.ekon., davčna svetovalka, dolgoletni vodja finančno računovodske službe. Je članica državne izpitne komisije za NPK kvalifikacije knjigovodja oz. računovodja in samostojna izvajalka številnih seminarjev, delavnic in usposabljanj s področja računovodstva in davkov. Je avtorica mnogih člankov z davčno vsebino,  kot avtorica in soavtorica pa je izdala tudi štiri priročnike.

Delavnica je namenjena ciljni skupini naslednjih udeležencev: obstoječa podjetja in podjetniki iz regije Posavje, potencialni podjetniki iz regije Posavje ter vsi, ki jih zanima opravljanje samostojne dejavnosti in področje podjetništva

 Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili (brez prijave udeležba ne bo možna!).

 Gradivo prejmete pred pričetkom delavnice.

 PRIJAVE sprejemamo v pisarni OOZ Brežice (Slavica Kostevc, tel. 49-92-270, mob. 051/427-911 ali po e-pošti slavica.kostevc@ozs.si) oz. na sedežu CPT Krško (tel.: 07/ 49-02-220 ali po e-pošti  info@cptkrsko.si), do vključno srede, 20. februarja 2019 oz. do zasedbe prostih mest.

Vljudno vabljeni!